Nadávajú na ne a pritom také sami majú... tak o čom to je celé?

Príspevok v téme: Nadávajú na ne a pritom také sami majú... tak o čom to je celé?
Idontunderstand

My vysvetlite myslenie dnešných mladých mužov vo veku cca 19 až 35 rokov ktorý nadávajú mladým či starším ženám že sú ku**y, zlatokopky, štetky a podobné vulgárne dehonestujúce pomenovania žien. Ako dosť často to vidím ak sa pohybujem medzi mužmi či už kolegami, kamarátmi alebo len tak z počutia niekde v podniku, v bare ako ohovárajú takéto typy žien že dajú hocikomu, idú za peniaze, fajčia kdekomu, nechajú sa vydržiavať zbohatlikmi, robia ku**y a pod. Najmä ak vidia nejakú nastajlovanú ženu tak začnú tieto komentáre alebo ju osobne poznajú z práce, z okolia a pod. A pritom čo vidím tak skoro každý jeden z nich má takú doma za manželku či frajerku. Ako toto je už čo za myslenie mužov????! Odsudzujú také ženy a pritom si také nájdu? Aké sú ich manželky či frajerky. Každý jeden ktorý sa takto vyjadruje na adresu týchto žien čo vidím má doma prsnatú blondínu, potetovanú štetku lebo však to vidieť že normálne vychované dievča to nebude nech sa hraje načo sa hraje ale keď má tetovanie na väčšine časti tela a piercing v nose a rada ukazuje prsia tak bude niečo z toho typu žien na ktoré oni poukazujú. Takže o čo vlastne tým mužom ide? Veď keď sa mi taká ženská hnusí čo dá ľahko inému, ukazuje prsia, riť v obtiahnutých legínach, vamaľuje si papuľku ako jahodu, je obvešaná bižutériou, otvorí ústa a vulgarizmy sa len tak sýpu tak asi si podobný typ žien od seba držím ďaleko. Lebo týmto správaním si muži kadíde do vlastného hniezda či kadíde na svoju vlastnú tzv. vami povedanú ku**u.
Je to podobné ako keby ja som nadávala na susedové rozkvitnútnuté jablone lebo my vadí ich vôňa a kvety a pritom vo vlastnej záhrade pestovala tiež rozkvitnuté jablone
Takže muži, nehrabe tam v tej hlavičke tak trocha? :D

Antichristian

A ty si čo za p.ču keď podľa teba každá čo je zmachlena, stetovana, opiercingovana, nastajlovana, tak už musí byť nenormálna, alebo kurva? Tam si obleč habit a choď do klastora ty kresťanská dedka.

Larrah

Baby, podla vasej logiky by sa mojmu muzovi pacili tucne zeny, kedze na ne stale hresi, ze sa nestaraju o svoje zdravie. A tiez by bol zamilovany do svojho sefa :D

Idontunderstand

Mia neviem o čom hovoríš, ja som žiadnú inú tému nezakladala.
S niekym si ma pletieš slečna-pani

miia

Dalsia tvoja nova tema vsak zlatko schranka bez duse a pod.? Co vlastne robis, ked skoro rano vypisujes take dlhe litanie a uvahy? Mas potrebu len pisat, pisat, skus to prebrat s psychológom. Aj ked iste niekto tiez rad napise odpoved, ale odpoved je bez odozvy,pretoze ty sa vidis len v tych svojich samokomentaroch.

Jana Lukacova

Idontunderstand: nie je to iba "výsada" mužov. Muži či ženy, ktorí náruživo iných kritizujú, ponižujú, zosmiešňujú, sa väčšinou správajú rovnako...ešte im chýba pár lekcií v živote, aby si svoje správanie uvedomili, rovnako aj to, čo ich k tomu ženie.

labutiejazero

Tak tak Nicolet a Maruska musim s vami suhlasit
Muz ak casto nadava a ohovara nejaku zena alebo nejaky typ zien tak presne ten typ zien ho pritahuje
Len zo zufalstva na ne nadava ked uz nic ine..

nicollette12

Tak to tiez nechapem...ja som mala takeho davnejsie, najprv sme si sadli lebo vedel povedat vsetko na rovinu (ako ja), ale potom zacal komentovat vsetky zeny, co su presne taketo typy, tak mi to zacalo dost vadit, pretoze sa za nimi dokonca obzeral, ak nejaka bola v dohlade a hned komentoval..ked som si to vsimala uz dlhsie, tak som sa ho spytala ze preco sa obzera za inymi zenami, on na to ze za takymi ku**** sa neobzera, ze on nie je na take typy, ze ja sa mu pacim a podobne...potom, ked sme sa rozisli , tak si po mne hned nasiel druhu, ktora bola presne ten typ o ktorom sa vyjadroval slovom ku****, takze som sa na tom dost zasmiala :) neviem ako rozmyslaju, ale nie kazdy chlap je taky, niektori si stoja za svojimi slovami a ak nemaju potrebu komentovat tak zbytocne nebudu komentovat...a ak este mozem dodat, tak tyka sa to aj starsich muzov, ktori pouzivaju taketo slova na niektore zeny, takze netyka sa to len tych "mladsich" ;)

MaruskaMM

Muzi sa zaoberaju a rozpravaju vzdy len o tom, co sa im paci, aj ked na to akoze nadavaju.
Ak vas doma nadava na kolegynu, tak sa mu paci. Ak by sa mu nepacila, vobec by ju nespomenul a ani sa nou nezaoberal.