Dobrý deň, hľadám niekoho, kto podniká v ecommerce s produktami súvisiacimi so zdravím, tj. rôzne bylinné čaje, mastičky, prírodné liečivá, pomôcky atď. Hľadám eshop platformu, na ktorú presunúť svoje terajšie podnikanie - eshop a hľadám platformu, ktorá bude vzhľadovo - templatom vhodná na takýto typ produktov. Práve preto sa pýtam tu, možno sa niekto nájde a poradí mi a ušetrí tak veľké množstvo času testovaním. Ďakujem
Eshop
Ahoj, od 2012. "Malý" dotaz určite zvládnem :)
Demeter ak sa môže opýtať ako dlho sa v tom pohybujete, môžem rovnako malý dotaz? Ďakujem
Predpokladám, že už máš akú takú predstavu o tom koľko kde sa platí a aké služby ponúkate? Máš nejakých favoritov na platformy na prenájom? Môžem ti ich porovnať, ako spoločnosť spravujeme pre klientov takéto riešenie ako celok aj so všetkými možnými napojeniami, takže v prípade záujmu vieme pomôcť aj na inej úrovni..
Demeter, ospravedlnujem sa za neskorsiu odpoved. Ide o cca +- 140 produktov rozneho vyuzitia, momentalne mame eshop na mieru, ktory sme davali robi este v minulosti a ked som zacal studovat online riesenia, zistil som, ze je ovela lepsie presunut sa tam, preto hladam vhodne riesenie tohoto typu. Co sa tyka grafiky, chcem si vyberat z viacerych sablon a popripade ich dat minimalne upravit. Dakujem
Podnikáme práve v biznise s produktami, ktoré ste opisovali a pohrávame sa s myšlienkou, že ďalší rok presunieme časť energie do ONLINU, takže tiež budem rád ak niekto poradí :)