Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vonavky

eva92

Moschino-I Love Love; Yves Saint Lauren-Cinema alebo Baby Doll; Nina Ricci má tiež dobré vône a aj Jenifer Lopez Glow After Dark je výborné

poliewoocka

to zufala:
aj ja som s tym mala tiez problem,ale pomaha mi pravidelny peeling.O dekolt sa treba starat tak,ako o tvar.Ked si cistis tvar pletovou vodou,pretri si aj dekolt.Kremovat si ho nemusis.Iba obcas.Dobry krem je od kozmetiky 4U-pletovy krem s mandlovym olejom a pantenolom.A ak uz nejaku vyrazku mas,potri si ju olejom z rastliny melaleuca alternifolia-inak tea tree oil-cajovnikovy olej.Pomaha aj propolisova tinktura.Ale zaklad je ten peeling...

sasenka

Kto ma rad ovocne vone tka odporucam od Escady:) kazy rok ma fjanu ovocnu vonu minuly rok sa volala ibiza a teraz sa to vola sunset heat je vyborna mozno az prilis sladka,ale to len chvilku potom uz je velmi prjemna a je citit vela manga:)co ja rad:)odporucam

kolerka

nunulik ... ktoru presne vonu od PUMY mas na mysli??
PUMA Puma?? alebo PUMA Aqua, co je aj novinkou tohto leta???

nunulik

rybka17 mas uplnu pravdu vsetky vone ktore si napisala mam a su ... super. ale s tych lacnejsich cenovych relacii su vynikajuce a balia sa dobre na ne chalani su Puma Modra resp. pre niekho seda, a chupachups - modra. overene .. CHALANI ZBALENY. :))

juli

Podla mn vo vonach sa radit neda. To co je pre jedneho priam nadpozemsky krasna vona, pre druheho moze zase znamenat neprijemny pach. Vona vystihuje tvoju osobnost, ty sama musis najst tu pravu pre teba a nekupovat nieco len pre to ze niekto ti povedal, ze je dobra. To je moj nazor a preto ti ani radit nebudem ;-)