Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mladí do 30 rokov, kt. majú BORELIOZU, sem prosím

Príspevok v téme: mladí do 30 rokov, kt. majú BORELIOZU, sem prosím
NihalkaZufalka

Ahojte, mladí,
aj vy trpíte tou pliagou? Prosím podeľte sa so mnou o vaše postupy, liečbu, hodnoty v krvi, ako sa liečite, čím si prechádzate, viete aj nejakú alternatívu okrem vysokých dávok atb? Ako ste na tom zdravotne,čo Vás trápi? Môžeme pomeniť aj maily, chcem sa dozvedieť čo najviac informácii o tejto zákernej mrche.
podme o tom kecať viac, lebo mne ju zanedbali doktori pred cca 4 rokmi, a odvtedy sa to so mnou ťahá. Napadla mi postupne, všetky orgány pomaly, od hlavy cez mechúr, žalúdok až po nohy, svaly, cítim sa čoraz horšie.
Kedže bola roky vo mne a neliečená. Prepuklo to teraz v júni. beriem tretie ATB a bez zlepšenia, lekári to bagatelizujú- však to nič nie je, ako sa cítim. A aké mám výsledky.
Moje výsledky line blotu a elisy- IgM pozitivne, a IGG negativne. ( tomu celkom nechápem)len viem,že ju mám. Najprv boli hraničné teraz sú pozitívne. Cítim,že tu pliagu mám, príznaky mám úplne- sedia všetky. Nejdem rozpisovať.
Ako s tým bojujete? kto vyhráva, ona či vy? prosím,podelte sa so mnou vy mladí o tom, komu tak strašne zasiahla táto choroba ako mne do života? Prosím, ja sa idem zblázniť, vidím všetko čierno,lebo nemám asi šancu. Nemala som vysoké hodnoty tejto mrchy, ale mám ju pozitívnu.Kiežby som ju mala negatívnu aspoň raz :( Štyri testy v priebehu 4 rokov mi boli robené, najprv boli hraničné( čo nikto ani neriešil)a potom pozitívne postupne,po atb.
Teraz mám opäť užívať na 6 týždnov lieky penicilín a mna už z toho bolí žalúdokk hrozne, predošlé lieky nepomohli,ani azitromycin, sumamed, ani doxycyklín, ani cefuroxim, na tútp mrchu nič nezaberá! Aj vám sa to deje? Ale keby mi neovplyvnovala ostatné orgány ok,ale ovplyňuje negatívne imunitu, celkovo choroby sa na mňa lepia, nemám vôbec imunitu. Prosím poradte,ako ďalej,čo na takéto veci funguje? Ako to vyriešiť? A táto choroba nie je samozrjeme jedinou infekčnou čo mám, ale chcela by som sa s Vami o tom bližzšie porozprávať a nabrať nejaké info. Aj neurológ, aj infektolog ma odbíjajú, vraj to nič neni, že to má " dnes každý druhý",..Tým som si nie je tak istá. prosím, mám pocit,že mi tá choroba ničí život. Aničila mi ho 4 roky minimálne,dakujem !pomáhajme si navzíjom! ja mám pocit,že sa mi sype život.

NihalkaZufalka

ľudia, moji, no namojdušu, to čo je za pliaga, čítam o tom stále viac na nete , kadečo čítam, čo kto radí,ako sa prírodne a alternatívne jej zbaviť, bylinami a plus plazmovým generátorom počuli ste o tom? Samozrejme vybrala som na tú svinu aj nejaké atb,ale bolo to neúčiné.

Prosím Vás,ako vás Albertova, liečila? viem,že nie je doktorka,ale terapeutka, ako vás z tejto choroby a pomocou čoho dostala? akými bylinami? Dakujem!
Nikto mi ani nevie povedať, v akom štádiu je, čo to znamená, lekári sa tomu nevenujú, a mňa neriešia,dalšia čo má pozitáívne IgM- boreliozy, čo je pre nich nič, však čo, nie?
čítam na nete, že najlepšie na to, sú sest tyzdnova kura minocyklinom- ale ten u nas nedostať, a nemá mi ho kto ani predpísať, vraj ten funguje aj v mozgu, nielen v krvi, čo viete o tom,prosím?
aký lekár- špeicalista ho môže prepdísať, či iba neurolog a infektolog,alebo?

ja nič neviem o takýchto veciach, ako sa vyliečiť,a už som z toho chorá, postihlo mi to oko, lícny nerv, mám brnenie v rukách, v lýtkach krče, a neustále zápaly v tele na mnohých miestach, a neviem sa ničoho zbaviť, potrebujem chodiť do roboty a takto sa mi nedá, tak som doma, bez podpoy, bez všetkého,
dám sa na rady RNG- ktorý už nežije- vilcacora, extrakt z olivovych listov a samozrejme enzym serapeptazu, ale neviem,či to pomôže sakra, potrebujem to však riešiť okamžite, hneď, lebo príznaky sa zhoršujú a zhošrujú.
jednu bylinkárku v CR som navštávila podhornú a ta mi odporčuila kúru min. trojmesašnú bylinami - ako topol cierny( vraj je to vyborna vec v borele), plus este nejaké pučiky, či čo to, tak to teraz pijem už druhy den, smilax lekársky atd,ale potrebujem nejaký koncept podľa ktorého sa mám riadiť, toto je len také strieľanie do vzduchu, potrebujem zistiť v akom štádiu to je, tá borela, akože je mi jasné, zee ju už mám roky, ale chcem vedieť o ťtom viaaaaaccc, len doktori mi nič nechcu povedať, lebo sami nevedia, tí naši mudrci, kadečo čítam na nete,ale ja vôbec neviem,či to vobec je pravda,alebo iba bludy píšu ludia,alebo je to iba reklama na niečo, prosím proadte.

hetera cize poľa tvojich slov, atb ti nepomohlo, a vlastne nevieš,čo ti pomohlo,ale teraz je klud a ono to prepukne zase ci ako to byva? s touto chorobou? akoze ona drieme a prepukne ? či čo? ako mam tomu chápať ? Takže vlastne-ak správne chápem, nedá sa z nej vyliečiť.a je doživotná, a len sa "čaká", kedy je imunita horšia trošku a prepukne, prípadne,ak eššte do tela vstupi stess, koinfekcie nejaké a pod.
Správne chápem?

Tigrovita

Liečila som sa úspešne u doktorky Luby Albertovej ordinuje v Bratislave. Som bez príznakov už 8 rokov cítim sa dobre ale počula som, že Albertová už pacientov neberie že vraj ide do dochodku, tak neviem. Overené to nemám lebo som s nou odvtedy nebola.

Lion30

Ja od 2013, presla do chron. neuroborely.

Ide to liecit, ale je v tom hacik, skorej poriadna lodna kotva :D
Aky ? Uz som to tu napisal 1000000x.

hetera

Ahoj, nemám síce do 30 rokov ale mám 36 a boreliózu mám presne 10 rokov. tento rok som mala výročie :). Čo ti poviem, keby som pred 10timi rokmi vedela co ma caka, tak nechcem ani zit. Ale postupne, mne to zacalo zvysenymi teplotami kazdy den, neskutocnou únavou, vkuse som chcela iba spat. boleli ma slachy, upony, svaly, nakoniec to najhorsie - mozgova hmla a derealizacia. tento stav trval 2roky. Medzi tym milion vysetreni, aj na boreliozu kde mi spravili iba Elisu , ktora vysla negativne. Tak som patrala po vlastnej osi, zaplatila som si vysetrenia dokladnejsie a tam mi borelu potvrdili. Medzi tym sa mi stav ako tak zlepsil, tak som sa na to vykaslala. Ale uz nikdy som sa necitila tak zdrava ako "pred tym" . Peklo nastalo vo februari 2016, kedy sa mi choroba vratila, to bolo uplne zle. Slabe nohy, svalova slabost, citila som si lavu stranu tela inak, mozgova hmla, psychicky som bola v prdeli. Presla som mnohými vysetreniami, mr mozgu, rozne dokladne imunologicke testy, az mi urobila na moje poziadanie obvodacka znova elisa test na boreliozu a uz bol pozitivny, takze zase aktivne stadium nemoci. Objednala som sa k Durovskej, brala som takmer 3/4 roka 3 kombinaciu atb. Moj stav sa nelepsil. Nakoniec som ich vysadila, lebo z doxyhexalu mi byvalo strasne zle. Odvtedy pomalicky velmi pomaly sa citim lepsie od septembra 2017. nechcem nic zakryknut, ale zdravsie sa stravujem, zmenila som partnera, som lepsie na tom psychicky. Je to velky boj, lebo mam lepsie aj horsie dni, kedy nespravim nic, len oddychujem. Ked mam lepsie dni, tak sa snazim byt do noci hore, upratovat varit, vsetko co nemozem robit ked som KO. Bojim sa opätovného prepuknutia choroby, aktualne to mam len v chronickom stadiu, ale ono sa to zvykne vracat do aktívneho stadia raz za cas. Treba pracovat na imunite. Okrem boreliozy, prinasa so sebou tato choroba aj ine koinfekcie ako chlamidie, babesie, yarsinie a podobne. Ak navstivis durovsku priprav si len na vstupne testy mozno aj 400 Eur potom kazda dalsia konzultacia 50 Eur. Ja neviem posudit, ci mi to pomohlo jej liecba, alebo choroba sama ustupila. zelam vela stastia

Armani55

Chod na stranku borelioza.sk v BA sa tym zaobera dr.Ďurovska.ma tam pod sebou dalsich troch doktorov.nema zmluvu so ziadnou poistovnou.vsetko hradi pacient.hodina u nej stoji 100eur.dalsia kontrola 50eur na hodinu.tu mas cislo na sestricku 0904 468 598 ona ti povie viac.
Inf.su zo zaciatku decembra 2017.
Ak by mal niekto info ako porazit PLUCNE MYKOPLAZMY a je tu niekto kto sa z toho dostal tak piste na mail armani5@centrum.sk

NihalkaZufalka

Ahoj, a kolko mas rokov,? ake mas prejavy boreliozy? co vsetko ti je okrem zapalov?
BER ATB OKAMZITE hocijake, aj zilovo- do infuzie, radm ti dobre !!!! napros lekara obvodneho, neurologa, hocikoho, nech ti davaju intravenoznu liecbu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ nenechaj si zajst to do takeho stavu,ako mam ja- ze ju mam roky neliecenu,potom dopadnes katastrofalne ako ja !!!dobre ti radím z vlastnej skúsenosti,t a pliaga sa ti rozmnoží po tele ako mne !!!! A dopadneš tak ako ja, mám bolesti ruk, klbov, uzlín, šliach,svalov, oka, neustále migrujúce zápalypo tele, nenechaj si to tak zájsť !!!!!!!

Borelia

Ahoj..no ja som v lete mala v hlave kliesta..testy igg vysli poz.ale iba 5,6.bol doobjednany blod tam bolo nieco ospc+,p25+ visa+ atd..neviem no niesom doktor nerozumiem sa do toho.samozrejme lekari ze to je slaba hodnota,ni netreba ani ATB..na vela mi dala nahodou kozna na Hidradenitis co sa liecim Doxiciklin ttam bolo ze je aj na boreliu..na mesiac som mala no raz som uzila,na pohotovost;( som z tych stastlivcou co dostavaju anafalakticky som na atb aj analgetika..takze nic a bodka..v Januar idem zas lezat na onkovenerologiu do Rosveltky na testy liekovej intolerancie..takze tak..mam caste zapaly velke bolesti a lieky brat nemozem ani na tu koznu chorobu..bola som na biologickej liecbe no zobrali mi ju tiez pre sok a reakcie..cele zleee.a to som na tu liecbu cakala ako debil kym mi ju poistovna schvalila..teraz mam nohy ako sitko a nemam nic na to este ani roztoky ani atb nemozem..co ti poviem..jedine co mozem su psychiatricke lieky