Ahojte. Chcela by som sa spýtať (čisto teoreticky) chalanov alebo skôr už mužov,aké baby sa im páčia. Robím do školy (chodím už na sš,je to síce téma tak na základku,ale...) jeden projekt/anketu a rada bg som vedela názory :)
Ďakujem,veľmi mi tým pomôžete :)
Chalani
Ahoj Lexina. Mám 23 rokov a mne osobne sa páčia dievčatá, ktoré sa vedia pekne obliecť, namaľovať a celkovo sa upraviť a taktiež mám veľmi rád, keď voňajú po nejakom peknom parféme.
Čo sa týka farby a typu vlasov, výšky, postavy, tak to je už individuálne u každého jedného, pretože každému sa páči niečo iné. Mne osobne je v podstate jedno akej farby a aký typ účesu dievča nosí, ak to nieje samozrejme veľmi prehnané, že má jednu stranu hlavy vyholenú a podobne.
Taktiež mi nevadí, ak má dievča niekde menšie tetovanie, ale taktiež mi nevadí ak má tetovanie skoro na celej ruke, pretože mne osobne sa to veľmi páči. Viacej mi vadí, ak má dievča v nose náušnicu alebo tunely a rôzne piercingy po tvári. Toto by bolo asi tak v skratke z tej vizuálnej stránky.
Čo sa týka správania, tak určite sa mi páčia dievčatá, ktoré sa vedia správať primerane k svojmu veku, nemajú za potrebu nadávať na každom rohu a pri každej možnej situácii, vedia spisovne rozprávať, sú milé, usmievavé a taktiež také uvoľnenejšie a netvária sa každý deň, ako by im niekto ubližoval. Jednoducho také trošku odviazanejšie tipy.
Normálne. Atraktivita maskuje len priemerný až podpriemerný tovar.
Ahoj :) je to tema na zakladnu skolu,ale rad zodpoviem. Mam 27 rokov a osobne sa mi pacia baby,ktore su: jemne,mile,starostlive (staraju sa o seba,svoj vzhlad,ale aj o druhych). Nie su sproste,vedia sa obracat. Ale su sucitne,mozno trosku citlivejsie,nenechaju si skakat po hlave a hlavne nejdu po kazdom chlapovi... Snad som pomohol ;)