ahojte ludia... prisla som nato ze priatel mojej dobrej kamaratky ju podvadza a chodi cez pokec na sexstretka s inymi babami... klame jej do oci a buduci rok si ju chce vziat... co mam robit? povedat jej to alebo nie? Co by ste robili v mojej situacii? Oni dvaja zatial spolu nebyvaju a on si vodi do svojho bytu baby na sex... a pred vsetkymi sa tvari ako milujuci partner... prosim poradte
kamaratkin frajer ju podvadza povedat jej to?
Ak ti na nej záleží povedz jej to .Samozrejme opatrne štýlom že máš podozrenie pre to a pre to a že ak sa mýliš tak sa stým vieš zmieriť ale ak je tvoje podozrenie opodstatnené a naozaj sa niečo deje mrzelo by ťa ak by si ju včas neupozornilaTy by si tiež chcela aby takto reagovala ak by bola v opačnom garde.Nech to dopadne akokoľvek lepšie ked bude na teba naštvaná že si povedala pravdu ako že si zatajovala lož.Potom čo povieš keď ti bude plakať na ramene......vedela som o tom ,ale bála som sa ti to povedať?
DebilZbytocny - vies co chcela som, ale bola som v takom nemom uzase, ze to bola asi posledna vec ktoru som mala v hlave, ale z odstupom casu to tiez nechapem, ze ako som na to mohla nemysliet... ale tak uz je davno po tom, za co som rada a uplne suhlasim s tvojim nazorom na neveru..
Sofie mala si ich odfotit. Nech to vyznie akokolvek ci si stihacka alebo co, nie niesi. Nevera musi vyjst najavo za kazdych okolnosti!. Nenavidim neveru aj ked som ju nezazila. Ked niekto treti sa s prepacenim serie do vztahu... toto keby vidim tak mu/jej dam tak silnu facku ze by dlho nikoho nemal.
Zakladatelke: skus jej len tak zo srandy vyfotit ten jeho nick na pokeci a jej ss spytat ze "aha niej to nahodou tvoj frajer? Ak nie prepac ale podobal sa mi" ale nieco v tom zmysle.
a ako to ty vies, Janka?
ked mas dokazy povedz jej to
Nic nehovor kym nemas v ruke dokaz inak z teba jej chlap spravi ziarlivu hlupanu, ktora je sama nestastna a snazi sa preto rozbit vztah kamaratke. Sleduj ho, nafot pri cine, posli jej scan jeho profilu, pripadne konverzacii ak ich vedie verejne na ploche, ale radila by som vsetko anonymne. Neraz sa stal pripad, ze ten kto chcel pomoct z toho vysiel ako najvacsi debil a klamar.
Ved aj ty chodis na tu zoznamku, ci nie? Ked si ty skazena, preco by nemohol byt aj niekto iny?
Jednoznacne jej to povedz.Mna tiez manzel podvadzal a sam sa mi priznal ale keby to vydrzal mi to nepovedat bola by som asi radsej keby mi to dobra dusa zvestovala ako zit dalej v klamstve.Bud Ti bude verit akebo budes za kravu ale ked mate pevne priatelstvo tak by Ti verit mala no.Ja po mojej skusenosti by som jej to isto povedala nech vie dievca na com je ci uz uveri Tebe alebo jeho chabym vyhovorkam bude uz len na nej.Ty budes mat svedomie ciste.
Ak nevies, ako jej to povedat, tak jej to radsej ani nehovor...lebo z vlastnej skusenosti viem, ze mozes z toho vyjst ako najvecsia ...vies co.....
Ja som mala kamaratku, ktora mala takehoto priatela, neskor ju poziadal o ruku ale to sme este nikto nevedeli ze co je on zac. Ona ho iba ospevovala aky je super a samozrejme nikto nebol na pochybach...
Raz som isla s mamou na kavu a zrazu si pretieram oci ci dobre vidim a nevidim ho tam s nejakou babenkou dokonca aj s kocikom...
Tak predstavte si, ze som ich videla, neverila som vlastnym ociam ,ale bol to on ako sa aj neskor ukazalo, ale kamaratka mi to najskor nechcela verit. Este ma obvinila ze ja jej ho zavidim ze ja nikoho nemam a ona ano... prestala sa kvoli tomu somnou bavit az do jedneho dna, kedy mi volala s placom ci ku mne nemoze prijst na niekolko dni, ze som mala pravdu a ze ta babenka bola jeho druha priatelka a mal s nou ani nie 1 rocneho syna, pritom to uz bol davno s tou mojou kamaratkou..takze moze to skoncit v tvojom pripade takto isto, alebo horsie-moze to naozaj zobrat zle a znici vam to kamaratsvo..mozno ze on je taky dobry herec ze vsetko ukeca a ona na to ani nepride...
To nie je dôkaz. Profil s jeho fotografiou, prípadne menom si môže vytvoriť ktokoľvek...
Opso- to na ake zoznamky konkretne sexzoznamky chodi je dokaz. Myslis ze si tam s tymi zenami skladá básne? Nemárnil by tam cas s kurvami ked má frajerku