Zdravím, čo si myslíte o sexe pred svadbou ? V dnešnej skazenej dobe to už asi aj normálne je ... mám plno priateliek, ktoré sa chodia takto zabávať, vyspia sa s hocikým a z ich "posteľových zážitkov" sa mi chce vracať, argumentujú to tým, že žijeme len raz a život si treba poriadne užiť ! Mám 22 rokov okolie si myslí, že som prišla zo Saturnu, keď toto nevnímam ako druh zábavy ...Mne to, ale príde nechutné a zvrátené keď s vami muž chce na prvom rande vliesť do postele... možno som naivná, keď si myslím, že nájdem muža ochotného počkať do svadby, ktorý nevníma len fyzickú krásu. Nehovorím, že som škarednica a nezájdem niekde do baru. Mala som už pár vzťahov.
Sex pred svadbou ???
Ahoj, v prvom rade, ak si s tym ty stotoznena, tak si nenechaj radit od ludi na internete, pretoze je to tvoj zivot a tvoja intimita. Takze ked nechces sex pred svadbou, tak sa o tom aj zmien chlapovi este tak v prvom-druhom mesiaci randenia, aby ste vedeli na com ste, tak si ich aspon pekne vytriedis a uvidis, ktori ostanu.
Ale ja si osobne neviem predstavit, ze aj ked spolu nezijete, nebyvate, hypoteticky, tak hadam na nejake spolocne vylety chodit budete, dovolenky, chaty, atd., tak by ma lakala ta moznost zdielat postel s niekym po kom tuzim, milujem ho, chcem s nim zdielat aj tu intimnu stranku a v neposlednom rade ma pritahuje, ked uz s nim chodim. To moze byt otazka aj roka.
Pozor vsak na to, ze cloveka nespoznas az tak dobre, pokial s nim budes chodievat len na rande, do kina, na veceru, do kaviarne, niektore povahove vlastnosti spoznas az ked vidis ako sa sprava doma vo svojom prostredi, pred rodicmi. Ja s mojim priatelom nebyvam a prvy rok bol o tom, ze sme spolu isli do kina, pozreli sme si cez den doma nejaky film, navarili sme si spolu obed, isli sme na nakupy, cyklovylet, atd. Lenze je to ine ako ked ten druhy rok sme travili aj ovela viacej casu s rodinami, kamaratmi a niektore povahove vlastnosti sa zacinali aj po dlhsom case objavovat. Ludia sa podla mna poriadne spoznaju, az maju riesit take zalezitosti, ako su spolocne financie, spolocne nakupy potravin, kto navari, kto co uprace, kto posklada pradlo zo susiaka, kto kedy pride domov z damskej jazdy alebo z piva s kamaratmi a podobne. Tymto dlhym slohom len chcem povedat, ze aby si sa potom nehrnula do svadby za pol roka, lebo si myslis, ze si nasla toho praveho a pritom nevyskusas si s nim nejake spoluzitie, lebo by ste mali prilis vela sanci na sex
Moj nazor je na to, ze je to zvratene, chore a nechutne. A zena, ktora da skor ako po roku, je k.... Z vasej zvratenej generacie mladych, co sa tu vyskytla po 89, ak neratam veriacich, tak je to uz vacsina zien. A muzi ich tlacia do toho, aby to bolo uz do mesiaca a tak... neviem co na to povedat, byt zenou, tak ich odmietat vsetkych, a cakat na toho praveho. Takze dobre to robis, nieco ti poviem. To ze si v mensine, neznamena, ze nemas pravdu. Neraz sa tu namnozilo vela ludi, co sa mylilo. Ostan verna tomu, ako to citis. ZA ZIADNU cenu, neupusti z tohto, najdi si muza, ktory to tak bude chciet. Dobre ti radim. Tu urobi vacsina zien chybu, ze sa podvoli, ale ty to nerob. Nedovol mu poskvrnit ta, najdi si takeho dobreho od srdca muza, co nechce sex, aj keby si mala na neho cakat cely zivot. Vacsina zien potom padne, ked zacnu mat medzi 25-30, tak padnu, lebo sa boja, ze ostanu same, ked sa nepodvolia sexualne posadnutym muzom. Nenechaj sa nahovorit ani na fajku, ktoru zacali chciet, ako nejaku povinnost. Je to hnus, ked to zena robi, taka zena je k. Uvidis ze to bude tak. Nedaj sa pomylit touto dobou, ostan tak ako to v dusi citis. Si dobre srdce.
Tento prispevok som ti napisal, aby bola mensia sanca, ze padnes medzi 25-30 rokom zivota, lebo vacsina zien padne.
*vedela
Ak si veriaca tak určite sex pred svadbou nie!!!! Ale to by si hádam vedeľa :D
co ti ja viem...taky ten jednorazovy sex na to mam rovnaky nazor ale ked uz si vo vztahu tak sex by tam mal byt...
Tak zalezi od teba, ci si na tom potrpis.. ak si uz mala vztahy, tak boli bez toho? Lebo si to napisala ako keby si sa iba zaujimala o tu vec, ze kto ma na to aky pohlad a nie ze ty to tak chces spravit...tak preto nerozumiem..
Ale myslim si, ze v tejto dobe je to zazrak, ak muz aj zena pockaju na to az po svadbe..len niekedy su take pripady, ze zena caka ze az po svadbe a muz caka "akoze" s nou a pritom ma milenky na kazdy den jednu..takze na to si davaj bacha...
A si mlada, mala by si si uzivat(nehovorim ze hned skocit do postele s prvym ktoreho uvidis) ale odviazat sa, nadviazat nejake kontakty s normalnymi chlapmi(samozrejme sa mozu zdat na pohlad normalny a po case zistis ze niesu- takze davaj aj na to pozor) ...ale zalezi aj od toho, ako ta viedli k tejto veci rodicia...