mám taký problém, že chlapci sa ma boja. neviem prečo. nič zlé nikoomu nerobím. Keď som sa pýtala kamaráta povedal mi, že je to preto že som vraj \"príliš pekná\" a chalani sa boja že ich odmietnem a myslia si že som preto namyslená. A to vôbec nie je pravda pretože ja niesom namyslená. A teraz neviem čo mám robiť pretože už ma to nebaví že baby po mne vždy zazerajú a čakajú kedy spravím nejakú chybu a chalani sú pri mne ticho ako neviem čo. Vždy ma len očumujú ale nikdy sa mi neprihovoria. AJ hocikedy keď idem po ulici alebo si niekam ideme sadnúť s kamoškami denne zažijem aj zo 5 očumovačov ale nič z toho. A viem aj že sa vraví že mám počkať na toho pravého a tak, lenže čo ak to zmeškám pretože sa ten pravý bude hanbiť ma osloviť? Už mi dosť lezie na nervy že mám 16 rokov ešte som s nikým nechodila a vždy len počúvam o tom aká som krásna a samé komplimenty ale nikto o mna nemá záujem. A serie ma aj to že všetky špatné dievčatá (sorry za výraz) chalanov majú a ja stále nič. Som k ľudom milá a priateľská a stále nič. Čím som milšia tým sú ku mne horší. Poradte mi čo mám robiť???
príliš "super"???
Ahoj milana mňa by zaujímala len taká maličkosť,kto si to všimol prví že si taká pekná,alebo to bolo tvoje zrkadielko? Chcem s tým povedať že koľko je na svete krásnych ľudí a nemajú taký problém ako ty,myslím si že veľa nádherných žien malo spústu partnerov. Podľa mňa ak ťa nechcú mala by si sa viac zamerať na svoje vnútro ako ho napraviť a polepšiť a vonkajšiu krásu nahať jednoducho na prírodu a zdedené gény po rodičoch.
Tak Milana... poznám, do 18-tky som nemala chalana, lebo som mala taký istý problém, teraz mám druhého v poradí a nielenže mi vyhovuje po všetkych stránkach, je aj rovnako pekný :p teda keď nie viac, čo ma troška štve :)) to je iba vekom... uvidíš...
cha,cha,cha, táto téma je celá cool. Koľko vás tu je nádherných dievčat, veď aj ja medzi vami patrím. Nie nadarmo sa hovorí, že Slovenky sú najkrajšie ženy na svete.
palerka :)))ahoy ja mam ten isty problem mozno sa raz stretneme a padneme si do oka :)))) nechodis na pokec ´??? daj nick ak ano chcel by som vediet aka si pekna :))
draha moja mam ten isty problem a budem mat pomaly 22 rokov....asi nie sme az take pekne..cha cha.....alebo ako vravis ty sme az prilis...cha cha
szenterzsebet.nolimit.cz
Biskupický scouti
16 rokov je dosť málo. Láska príde sama, nedá sa to uponáhlať alebo to robiť nasilu . Musí prísť tá správna situácia správny chlapec, správna chvíľa.