Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to podľa vás faloš ?

Príspevok v téme: Je to podľa vás faloš ?
Dominickaa

Dobrý deň.
Poznám jedno dievča, ktoré s každým vychádza dobre (teda, aspoň sa to tak na prvý pohľad zdá). Ku každému je milá, priateľská, aj pomôže, keď je treba, ale zas o niektorých ľuďoch, s ktorými sa chová priateľsky, hovorí za chrbtom všeliake veci napr. že ten človek je falošný, že sa mu nedá veriť, hocikedy aj ponadáva, ale keď s tým človekom je, chová sa k nemu priateľsky.
Som z toho zmätená. Okolo človeka sa chová priateľsky, ale v hlave s ňou kamarátka nie je a ohovára.

Ona len hovorí, že chce byť s každým za dobre.

vickiee-3

Tak tak, nič v zlom ale tiež mi to tak pride, ako keby si bola taka rovnaka.. tak ked ti to tak vadi prečo to nepovies dotyčnej a nie sa vypisovat tu, aj tak ti nepomožeme...aj tak si na to budeš musiet zvyknuť..taky je teraz tento svet

listera

Domča a ty niesi falosna ked ju tu teraz ohovaras?
Ludia su falosni lebo kazdy si kryje vlastny chrbat a chce byt pred kazdym.kamarat alebo neprist s nikym do konfliktu
A ludia radi kydaju najma na toho koho nemaju radi a bud opravnene a maju dovod kydat nanho alebo neopravnene lebo ho chcu znemoznit a uskodit mu

kafe

tak sa nad tým zamysli, slečna. Je to podľa teba úprimnosť, ak sa o druhom človeku bavíš aký je a nevieš mu to povedať priamo do očí ale len iným? Nie, toto úprimnosť neni. Si rovnaká ako ona? Ano. Nie si zmatená, len pozoruješ na druhých to, čo sama robíš. Môžeš to dievča stopnúť, ked sa s ňou bavíš, že nech takéto veci povie dotyčnému do očí, lebo teba to nezaujíma. Stavím sa s tebou o pečenú bandurku, že to nedokážeš :D

johanna773

A kolko mas rokov? Mne to pride ze si este mladsie dievca a v takych kolektivoch ako skola a rozne partie je toho vela. Sama som si tym presla...jeden den kamaratky a na druhy den som uz len pocuvala o okoli ze ta je taka, ta hentaka, ta urobila to a tamto..ale tak je to vsade, ked aj budes naprikad pracovat, tiez sa s tym stretnes...

Matusisko_xD

Typické ženy. My chlapi si von povieme hocikedy do očí hocičo a nadávame jeden druhému a na druhý deň ideme na pivo a neriešime viacej. Vy ženy sa radšej pretvarujete pred sebou a za chrbtom len ohováračky a odsudzovanie.

Ararat

,,Buki”
Nesuhlasim,..dnes sa zeny uprimnosti boja!! Su zeny,ktore su bars uprimne a neohovaraju..povedia veci rovno do oci,..nuz je velky rozdiel,byt uprimny a drzy