Ahojte, chcela by som sa spytat ci je tu niekto, kto bol bud na pohovore alebo pracoval pre firmu Invia. Je to cestovna kancelaria. Co som citala recenzie, tak vsetko stare niekolkorocne a dost zle. Podozrive, ze vsetko mi naslo iba ceske fora. Akoby na slovensku o nej nebolo zmienky. Zaujimalo by ma, ak ste tam pracovali, aka bola praca podla vas, tlacili na vas s predajom poistiek klientom, trebalo splnat vykony, normy atd? vraj ludia ked robili nadcasy nemali zaplatene, ked odisli, tak im nevyplatili odmeny z predajov zajazdov a podobne. Mate niekto skusenost? Lebo recenzie su dost zle. Mam ist na pohovor a rada by som vedela skusenost niekoho kto tam pracoval. V neposlednom rade, na profesii mavaju casto ponuky prace, co znaci, ze tam asi ludia dlho nevydrzia. Vdaka za info
Praca vo firme Invia
Ahojte. Chcem sa podeliť s vami o moju skúsenosť s touto spoločnosťou. Na pohovor ma pozvali v apríli, v ten deň tam boli viaceré kandidátky, mali sme vyplniť dotazník a napísať mail klientovi, ktorý chcel ísť na dovolenku, ďalej sme mali ústny pohovor s personalistkou. Ešte v ten týždeň mi volali, že som prijatá na trvalý pracovný pomer,veľmi som sa tešila, moja radosť sklesla, keď som sa v deň nástupu dozvedela že so mnou nastúpili ešte ďalší desiati. Mali sme celý jeden tyzden školenia a potom sme sa vrhli na predaj. Medzitým samozrejme prišli zase nováčikovia. Spoločnosť naslubuje hori-doli no nič z toho. Každý deň len stres a stres, nemáte čas ísť na záchod ani na obed, časom prichádzajú aj pokuty za maličkosti. Musíte preberat denno denne nových klientov a potom nestíhate. Samozrejme TL sa stále pýta ak niečo nepredate, že prečo ste to nepredali a začne vám hovoriť ako na to. Invia už nikdy viac ! Čo sa týka vyplaty tak je smiešna . Po troch mesiacoch ľudí začnú prepúšťať. Potrebujú ľudí hlavne na hlavnú sezónu.
Dobrý deň ma niekto skusenosti ?
Je tu niekto kto pracoval v invii? Ako to u nich chodí? Pekný deň
Ako su tie pracovne podmienky? Oplati sa ist na pohovor?
Ahoj neviem či už si začala pracovať alebo nie v invii ale ja som mala takú skusenost že som im poslala životopis a v ňom bolo uvedené že ešte pracujem ale hladala som si inú prácu ,no a prišiel mi email že vtedy a vtedy len som bola v práci a tak som páni dotyčnej napísala že či sa dá pohovor presunúť na druhý deň hneď ráno a už mi neodpisal nikto....tak neviem ako si dopadla ty