Ahojte, trápi ma postoj bývalej priateľky,rozišli sme sa ,vlastne pravý dôvod ani neviem doteraz,ale ide oto,že ci ste sa stretli s takým človekom ,ci už s mužom ,či ženou,ale niesme spolu už pol roka,a všade u známych roznáša ,o našom vzťahu že som nasilník agresor a ,že ju prenasledujem či vysedavam pred jej bytom,čo je úplna hlúposť,nikdy som také nerobil a ani nemám zapotreby to robiť,nechápem ako môže človek kydat na bývakeho priateľa take klamstvá a pritom vlastny známy ju zradia a povedia my to kedže ma poznajú,ale nerozoberáme to pretože mna to zabolí a aj poníži,ak sa také niečo dozviete,a pritom vo vzťahu mala stále nejaký problem ak som jej doniesol len tak znicoho nic čoko,alebo na zľavách našiel nejaký prívesok ,či náušnice a chcel ju potešil lebo to bolo pekné a miesto poďakovania som bol zabitý vetou,že ju si kupovať netreba a pritom onič nešlo len jej spraviť radosť,veď vzťah je aj o maličkostiach,vadili jej výzorové veci ako ochlpenie na rukach a hrudi,ci to že som nemal tehličky na bruchu,a pritom ani raz sa nestalo že by som ja ju urážal výzorovo či niečim iným ,kedže ja som ju lúbil takú aká je a nehľadal som nedostatky či zlo na nej ako opačne,ale napriek tomu som ju lúbil,lebo v kútiku duše som si stále myslel že sa zmeni,nestalo sa ,stále našlla sposob ako ma provokovať aby sa mohla hádať,ja soms a snažil to riešiť ignoráciou či odchodom domov,ale nedalo sa ,tlačila ma tak do kúta ,že som vybuchol a pohádali sme sa ,čo am stále mrzelo lebo pre mna kričať na ženu je trápne ,najmä keď je to kôli hlúpostiam ktoré si vymyslí druhá strana ako sú,si spotený alebo pokrčené tričko či nedajbože som chcel ísť na kofolu do podniku kde som chodieval rad a chcel som aby šla somnou tam kde mam to rád aj ja a nielen tam dke to chce ona,nakoniec som dostal ponižujúci rozchod,kde ma obvinila že som nasilník a neviem čo apritom ani raz som nezdihol ruku a ani nijako fyzicky či psychicky neútočil,keď som už nakričal tak v tedy keď už s anedalo nikam stiahnúť,ale stým že chybu si nikdy nepriznala stale som bol na vine a ona tá ktorej bolo ublžované ,este som nestretol človeka ktorý si neprizná chybu či obviní nevynného a je úplne presvedčený otom že on je ten ktorý je obeť bez chyby.,nerozumiem tomu prečo toto robieva keď my dala košom nieje somnou a keď sa stretneme náhodne v obchode či na semaóre na križovatke v autách tak je to hend sledovanie a neviem čo a pritom ide len o náhodné stretnutie kedže v jednom meste, je jasné, že na seba ludia narazia,celý čas som jej dal celé svoje srdce ,chodievali sme kam chcela ,stále po bol sňou,pomáhal jej ak mala problém a nakoniec som nasilnik a hajzel pre nu,a vyslovene z nej ziari nenávist a uplne je otom presvedčená že som tym hajzlom,pokušal som jej navrhnúť aby mi to vysvetlila a prestala stymi rečami tak to obratila opäť ,že ju obťažujem a prenasledujem,viem že veľa ľudí má nazor kašľať na ňu ,ale mna to trápi že omne roznaša takéto veci a pritom by som žene nikdy nijako neublížil ,úpretože je to pre mna chrapúňstvo ak sa chlap vyvŕši na žene,jej známy to neriešia tiež kedže my do očí rovno povedali že ma poznajú a svoj obraz o mne maju vlastný a nie taky ako tvrdi,ale itak ma to trápy a nerad by som bol aby ma kôli tomu dostaal do problémov ,nikdy neviete kto to zneužije ,len ma trápi prečo to robimkedže vie dobre že ju mám stále rad,ako späť sa nevrátim lebo peklo prežívať nechcem, ale ,nechcel som byť snou ani v zlom ,kedže ja som jej nespravil nič,,stretol sa niekto s takým človekom?prečo také robi,ako povedal som jej do očí, že chybu pri hádke stále robia dvaja ludia je jedno kto začne ale chybu robia obaja nik nieje dokonalý,chybu som si priznal aj ja že nie stale musel zvýšiť hlas mohol ju odbit nejakou vetou či slovom ale tak niesme bez chybny a ani stroje aby sme ovládli stáale emóciu,ale nikdy som jej neubľížíl ani nič a takto som dopadol,styým že nikdy nepovedala prepáč alebo mrzí ma to stále bola presvedčená že ona je ok,,jej naj kamaráat o nej povie že je psychicky chorá a zastal som sa jej a itak som bol hajzlom,niesom dokonalý človek ani bezchybný ,ale takýto postoj aj po rozchode si nezaslúžim a nedá sa snou nijako spojiť a vysvetliť si to,hoci čo spravím hned ju seldujem a neviem čo, pri tom nechodím za nou ani níč,akurát jej poslal sms ,že by som sa rád porozprával otm ,bolo by to fér od nej my to vysvetliť
Nepochopitelna reakcia Byvalej priatelky
Mato, vieš čo je zaujímavé? Že pokiaľ sa budeš báť nejakých vymyslených kecov (to nemusí šíriť len ona, také veci môžu šíriťi susedia, ľudia, čo ti závidia), tak ano, môže ti to ublížiť, môže sa to nabaľovať a niekde buchnúť - v práci, baby budú bočiť od teba... ALE. Pokiaľ si budeš ISTÝ SÁM SEBOU - ty vieš kde je pravda, vedia to tvoji priatelia, nič zlé si neurobil a len sa nad klamstvo povznesieš, zasmeješ sa tomu - takéto klamstvá ťa nemôžu ohroziť. Nepotrebuješ nič dokazovať a vysvetľovať. Pozri sa koľko klamstiev pľuje bulvár na známych ľudí, keby to mali nejak vážne riešiť, tak sa zosypú. A vidíš ich že by oni nejak dokazovali, že to neni pravda, vysvetľovali to všetkým ľuďom na svete... NIE. Cudzí ľudia ťa nemusia zaujímať, ty a tvoji blízky vedia pravdu. Viac nepotrebuješ. Čo si myslí bývalka a cudzí ľudia ti môže byť ukradnuté. Ak sa ťa niekto známy spýta - počuj, počul som toto a toto o tebe. Na just povedz s usmevom na perách: ano to určite musí byť pravda, lebo XY osoba hvorí len svatú pravdu. Nevysvetľuj, nesnaž sa presvedčiť o opaku... nechaj cudzích, nech si myslia o tebe čo chcú.
Kafe-suhlasim stebou,nestanovil som hranice asnazil som sa ustupovat stale a ked vybuchol uz som bol zviera ,lebo som necuvol a nepustil som ju dalej utocit,ale itak zasla dalej ako som jej mal dovolit,ako ja ju nekontkatujem dostala jednu sms ked som sa to dozvedel a spravili si znamy srnadu pred dzudzimi ludmi a bola to hanba,inak ja za nou enchodim nevolam ani nepisem,ale stale som ocernovany ,pritom by sa maa rodovat a upijat od radosti ze ma nema,ale,stvojim nazorom suhlasim bola to moja chyba ze som jej to dovolil,a chyba bola to ze som si stale myslel ze sa zmeni,nadavat na nu nebudem nepatri sa to lebo boli aj pekne chvile a urazat niekoho kto tu nemoze reagovat s anepatri a ani to nechcem ,karma je zdarma a vrati sa to,ale podla vasich nazorov sa mi len potvrdzuje to co si po rozchode zacal i ja mysliet,darmo ekd je clovek zalubeny je slepy a je to pravda
riesit nechcel len ,chcel vediet preco to robi a nech stym prestane ale,mas pravdu nema to zmysel ,len si sam zhorsim veci,mna len mrzi ze na mna kyda a pritom nema dovod ziaden,len uz som s adostla do pozicie, ze si z toho robili jej znamy srandy na hokeji ,kde hram ako partia pre zabavu a boli tma ludia ktorych nepoznam a zazerali na mna a drzali si odstup,ako jedny srandovali na to ale druhy to vzali vazne a to mi vadilo ze nahodou s ato dostane do prac ekde robim alebo niekde kde sa to nema a vysvetli to nadriadenym alebo niekomu co ta nepozna
ach yo. Ty si teda prípad. Vieš, ty si príliš makký a nevieš, čo je to vážiť si samého seba. Preto si sa zaľúbil do úplnej kravy, ktorú by normálny chlap poslal do riti. Ale ty si ju ľúbil takú aká je - vo vzťahu mala stále nejaký problém, darčeky a prekvapenia ju netešili, ty si sa jej výzorobo nepáčil, provokovala hádky, prekrútil, zveličila čokoľvek čo sa jej hodilo - zlý, zákerný človek. Čo si prosím ťa na nej ľúbil?
Vieš prečo toto robila? Lebo cítila, že nie si chlap, ale si makký, necháš so sebou kývať, necháš ju ubližovať ti, prospôsobíš sa xykrát namiesto toho aby si jej ukázal nejaké hranice - moja, nepáčia sa ti darčeky, prekvapenia odo mňa? Nekúpim ti nič! Nechceš ísť so mnou do podniku kde to mám rád ani jediný krát? Tvoja smola, idem bez teba. Chceš sa zase a dookola hádať - dobre si to rozmysli, lebo ak ťa TOTO baví, môže to byť aj tvoja posledná hádka. Nebudem ti to tolerovať. Takto sa správa chlap, ktorý je pevný, má rád samého seba a vie druhému ukázať hranice, ktoré nemieni tolerovať. Ty si si nechal od nej srať na hlavu.
Čo teraz s tým po rozchode? Ako, čo chceš vysvetľovať "kráve jelichovej"? Na tvojom mieste, by som si premietla vaše začiatky, čo preboha sa ti na nej páčilo, čím ťa zaujali, aké signály si prehliadal, že táto baba neni normálna, neni v pohode a nič dobré ťa s ňou nečaká. Prečo máš potrebu sa jej zastávať? Ako, nemusíš kydať na ňu, ale uznať, že jej správanie neni normálne by si mohol. Lebo jej správanie NENI NORMÁLNE. Jednoducho sa z toho POUČ, že nejakú sebaúctu musíš mať aj TY a takéto hrubé správanie k tebe už nikomu nedovolíš. Bodka. Vidíš, že je besná, je schopná podať trestné oznámenie na polícii, preboha ruky preč od nej, nekontaktuj, nebav sa s ňou, nebav sa o nej, pusti ju z hlavy a popracuj na svojej sebaúcte.
Si fajn chlap. Pozri sa na seba, čo všetko je na tebe fajn, dobré, priam skvelé. A porozmýšľaj, čo všetko sa ti na žene páči, od fyzického až po vlastnosti, správanie, čo by si na svojej partnerke uvítal. Nad týmito dvoma vecami si lám hlavu, nad tým dumaj a rozmýšľaj, toto rieš, týmto sa zapodieva... ak už nič iné, je to určite príjemnejšie, ako sa "piplať v sračkách". Stane sa, občas človek stúpi do hovna. Nevadí:)
zjavne je psychicky narušená a jednoducho je to EX,
opakujem EX!!! tak nie je dovod sa v tom rozpytvávať,
inak to potom bude vyzerať že ma pravdu a hryzie ta svedomie
alebo inak povedane "ranena hus vždy zagága"
tak ked ta tvoji priatelia, známi poznajú a veria ti, tak to jednoducho nerieš....
pokial sa nudíš a preto riešiš blbosti, tak si nájdi nejaké aktivity,
a JU už nerieš.... a ži si svoj život.... IGNORUJ....
nekontaktuj ju, niektore zeny su tak na hlavu ze aby si este aj s policiou nemal problemy..!!!
ked ty SILOU-MOCOU potrebuješ aby ti to vysvetlila...???
na čo prosím ta,??? je to EX tak čo ti má čo vysvetlovať ....
nerieš,..! ignoruj... ! je psychicky narušená, treba ju lutovať....
ked sa o sebe zase niečo dozvieš tak sa len pousmej a popros tých ludí aby ti už nerozprávali tie hluposti čo ona hovori, ze ta to nezaujima....