zarábanie cez internet

Príspevok v téme: zarábanie cez internet
sisinka

Ahojte, chcela by som sa poinformovať ohľadom podnikania na internete. Mám na mysli nejaký e-shop, blog alebo reklamný web. Čakám malé a myslím že to nie je zlý nápad. Niečo som si už zisťovala teda viem že na to bude potrebná živnosť alebo sro. Ďalej budem musieť dať niekomu vytvoriť web a rozbehnúť nejakú reklamnú kampaň. Neviete náhodou o nejakej firme ktorá by to mohla kompletne zastrešiť, myslím od založenia spoločnosti až po tú reklamu? Prípadne aké by boli cca náklady? Ďakujem za info

Patrik1001

Určite skúste toto: www.prizerebel.com stačí ísť na tu stránku, zaregistrovať sa a začať zarábať. Je to overená stránka, takže vam peniaze vyplatia, môžete si ich dať vyplatiť napr. na paypal... alebo môžte si vypýtať kupón. dá sa tam zarobiť za hodinu skoro nič nerobenia 5 dolárov čo je asi (4,30 eur) (112 českých korún). Ja už som tu zaregistrovaný asi dva týždne a mám zarobené cca 60 eur. Ak by ste mali otázky tak sa pýtajte. ešte raz tu je odkaz: www.prizerebel.com

max888

Čau, chceš zarabať peniaze aj ty z domu ? nebudem ti to tu opisovať jake to je super ale narovinu ti poviem o čo ide zaregistruješ sa klikneš na svoj profil a klikneš na "start watching payed ads" vyskoči ti 6 malych reklam a jedine čo musiš urobiť je opisať captchu (kod) ako to vyzerá maš uploadnute v tomto komente
asi sa pytaš kolko možeš s tymto zarobiť.. no za každu opisanu captchu maš 10 centov ale pozor neni su tam žiadne reklamy ktore by ťa v tomto procese spomalili a počuvaj ešte prvy povinný minimalny vyber je 150$ (130eur) to dokažeš spraviť za jedno doobedie no potom si možeš vybrať kolko chceš za deň 30-60-100 je to na tebe ako sa ti bude chcieť a ako budeš mať čas. tak odomňa je toto všetko ešte ti hodim link kde sa možeš zaregistrovať aby si nehovoril že som ťa ojekabátil: tersrdd.trade

Šťastné zarábanie.

Majkrakova

To aj tak záleží len na tom, čo chceš pre ľudí robiť, lebo Ty potrebuješ od ľudí získať peniaze a musíš im za to niečo ponúknuť, že ? Takže ak ľudia z toho nebudú mať žiadny osoh, tak automaticky potom ani žiadne peniaze nemáš, že ? Skús napr. YouTuber, ak máš vôbec nejaký dobrý nápad, že to bude ľudí zaujímať ako príspevok alebo tvorba reklamných príspevkov, proste niečo, čo bude niekomu druhému zase slúžiť, aby si za to dostala aj nejaké peniaze, že ? ? ?