Dobrý deň, zaujímalo by ma či máte niekto skúsenosti s kozmetikou FARMASI? Ďakujem :)
FARMASI - kozmetika
možno sprchove gely ano, ale parfemy, pletovu kozmetiku a dekorativnu kozmetiku by som ich nevolila. mam svoje preferovane značky a tych sa držim
Skusala som peeling, krem na ruky a sprchovy gel. Tieto tri vyrobky nemali zle zlozenie v zmysle ze tam neboli napr. parabeny a tak. Nemusi to vsak platit pre vsetky vyrobky. Kvalitou je to nieco ako Oriflame, ci lacnejsia drogeriova kozmetika. Proste bezne vonave veci.
Pridavam sa. Priemerna kvalita za privysoku cenu. Veľa neodskúšaných produktov ktoré sú pokus omyl.
Je to turecká značka, pyramída na štýl Avon/Oriflame, mám od nich rúž, špirálu a nejaký šampón - priemerná kvalita a aj za akciovú cenu sa mi to zdalo trochu drahé (vzhľadom na to, že kvalita je niekde na úrovni bežných DM Balea/Trend it up výrobkov).
Na čo by som bola zvedavá, sú parfémy, lebo raz som mala fejk Burberry Weekend inej tureckej značky a voňal úžasne, na mne lepšie ako originál.
Idete do neoverenych nových amaterskych znaciek, ktore len vrazili do reklamy..nemaju certifikaty nemaju historiu nemaju zakaznikov dlhorocnych nemaju nič.Farmasi,nuance devee detto..ani prirodny zaklad ani kvalitné výťažky..pleťová kompatibilita a účinnosť nulová
Masivna reklama, kozmetika bez ucinku. Pouzivala som niekolko mesiacov bieliaci krem aj mydlo ma "vybielenie" hnedych flakov na tvari, zial bez akehokolvek zlepsenia. Ani minimalne. Sklamanie, skoda penazi...