ahojte ludia...napiste mi prosim kde sa mam zamestnat aby som sa oblukom vyhla zenskym kolektívom....uz ma nebavi pozerat sa na vecne zdute intriganske slovenske nestastne zenske co ti podkopnu nohy kedy mozu riesia celu pracovnu dobu zivoty iných kolegov ,neodzdravia ked ich clovek rano okolo nich a popritom im nic neurobil... prosim poradte lebo ma porazi....
kde sa zamestnat ak nechcem robit so zenami???
Zaujímaj sa o pozíciu smetiar naskakovač, tam ženu sotva stretneš.
IT, celkovo technické smery, ale meniť zamestnanie iba kvôli tomu, že nechceš robiť so ženami je také, no..hm. :D To nie je o pohlaví, ale o ľuďoch samotných. Blbý môže byť aj mužský kolektív. Jednoducho nerieš to, či sa ti niekto zdraví alebo či niekto "intriguje" ako si to napísala.
Ty si ziadany? :D
Tak, ked to doteraz nebuchlo asik sa v tom vyzna ty kreten. Daj si kotulik vpred a kotulik vzad.
v bani napr, na stavbách na lešení ... v nápravnovýchovnom ústave pre mužov atd.
To, že riadi jadrovu elektráreň neznamená, že sa musí vyznať v jadrovej fyzike. A pysk drž ty. Alebo sa ozývaj vtedy, keď budeš žiadaná ako ja.
Pavel y vies ty, ze napriklad aj jadrovu elektraren na Slovensku riadi zena? To by si ty so svojim telocvikarskym mozockom zrejme nedal. Tak drz pysk.
Muzi ich doma poriadne nepretiahnu a potom su nasrane na cely svet.
Zaujimave, ze sa tu zeny stale stazuju na otrasny zensky kolektiv, tak sa pytam, kto potom takyto zensky kolektiv vlastne tvori? Nie su to tie iste zeny a nenadavaju jedna na druhu, ake su zdute a ohovaraju?
Určite astofyzička, či iná špičková veda, kde sa ženské s ich slepačími mozgami môžu realizovať maximálne ako upratovačky.
A prečo ty riešiš, že sa ti neodzdravia? Prečo ťa vôbec trápi, či si im niečo urobila alebo neurobila? Nemalo by ti to byť jedno? Ty si choď svoje a dovi, dopo a dopi!