Ahojte, budúci víkend sa nám s priateľkou kryjú 2 rodinné udalosti. V jeden deň má bratranec oslavu 18tich narodenín, a priateľkina rodina zasa ide na dušičky za zvyškom rodiny. Teraz neviem ako to vyriešiť, ich rodina sa stretáva skôr len pri takýchto príležitostiach kedže bývajú všetci od seba trochu ďalej. Priateľka chce aby sme šli spolu a navrhuje mi aby som zašiel k bratrancovi aspoň na návštevu o deň skôr, mne to zas príde blbé a navrhujem aby sme išli každý k svojej rodine keď sa nám to takto kryje. Poraďte prosím čo by bolo najlepšie.
Kryjú sa nám rodinné udalosti
Aký ste múdry keď už máte odžúrované.......Navyše 18-tka je vstup do dospelosti aspoň podľa čísla .Každý na to čakâ lebo už od vtedy aj "môže" to že od vtedy aj musí tak na to každý príde sám.Neberme detom čaro mladosti! Nemudrujme hneď že oslava je nanič ,alebo ved uvidíte atď.Každý si to musí odžiť sám na sebe ....Ja sa tu tiež nepovyšujem nad vami že ste este nevychovali deti atď .Už dávno som mala tridsať.Tak vy čo máte ledva tridsať
A_dr1a.....lenže oslava je v nedeľu po obede a na hroby a za rodinou sú dohodnutí a pozvaní na obed tiež v nedeľu, pričom sa vrátia až večer, no a musíme ísť jedine s jej rodičmi keďže sme v podstate ešte len "decká" ktoré nemajú auto
Tak si to rozdelte. Ak je oslava v sobotu, tak podte na oslavu a v nedelu behajte po hroboch kludne od rana do vecera. Alebo opacne. Ak je oslava v nedelu, tak podte na hroby v sobotu. Toto je kompromis a jasne, ze sa prisposobite zivemu oslavencovi, vsak neboztikom je v podstate jedno, ci pojdete na hroby v tyzdni cez vikend ci priamo na dusicky.
A ak priatelka nebude chciet pristat, tak pod na oslavu a ona nech ide s rodicmi po hroboch. Priatelka ti este rodina nie je a bratranec ti bude bratrancom do smrti :D
mesačny... v tomto mame rovnaky názor :-D ja tiež neoslavujem, tiež nechápem.. akože niekto sa narodí a jednoducho je už na tejto zemi, na čo si mám pripominať kazdy rok o kolko mám viac... čo je to za úspech..?
ked niečo dosiahnem svojou šikovnosťou tak to by sa skor patrilo osláviť, a nie to čo je samozrejmé...
nech si ide kazdy so svojou rodinou? či musite koli tomu že ste pár chodiť teraz všade spolu ako siamske dvojičky, ? ešte aj vy*srať sa pojdeš s nou ked bude potrebovat a drzat ju za ruku?
ako nesvojpravni...?
1den sná vydržíte od seba kristepane!
Navrh tvojej priatelky mi pride -hlupy-.
Ja by som pobehala cintoriny par dni skor a v ten den bratrancovych narodenin isla s priatelom na oslavu. :)
No tak pošli priateľku "niekam", keď je sebecká a myslí len na seba.