Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj nápadník je krajší ako ja

Príspevok v téme: Môj nápadník je krajší ako ja
janeme

Pozval ma na rande. Spoznali sme sa len dnes, hoci v škole sme na seba narážali na chodbe (on 22, ja 21). Rozprávali sme sa len o škole, učiteloch, brigáde.

Nie som škaredá, ale ani krásna, skôr tak priemerne vyzerajúca. Navyše ma dnes videl iba s copom s kruhmi pod očami. To, čo na mne akurát "svieti" ako výnimočné (možno) sú prirodzene plné pery. Som štíhla strednej postavy, dlhé neposlušné vlasy. Neobliekam sa často/príliš sexy, len tak obyčajne. Nevyzerám tip-top, ani nemám v šatníku kúsky z najnovšej módy.

Ked však pozriem na neho, poviem si, že k nemu sa hodí skôr také dievča. Môže si také dovoliť. Je veľmi pekný, tmavé vlasy, hnedé oči, vysoký. Ja sa cítim pri ňom celkom menejcenne. Netuším, čo na mne môže taký ako on vidieť. Ale je to asi prvý krásny chalan, čo nie je namyslený, práve naopak, veľmi skromný. Navyše je aj talentovaný (spevák).

Nie je to o tom, pýtať sa vás, či ísť s ním na to rande alebo nie. Len, že čo si o tom myslíte, ak je muž atraktívnejší ako žena, a že čo by ste robili ak by ste boli v podobnej situácii.

Ďakujem.

Janulo

No ja som asi tiež krajší od svojej priateľky. Aspoň to každý hovorí, ale mňa to vôbec nezaujíma. Svoju priateľku milujem nadovšetko a chcem byť len s ňou. Akoze stále idú po mne nejaké baby, vypisujú mi, volajú ma niekde. Ale to bude asi len tým, že sa rád štýlovo obliekam, jazdím na modernom autíčko, budujem sa. A všetko som si to zabezpečil poctivou manuálnou prácou v zahraničí. Rád sa vzdelávam, čítam, spoznávam nové miesta. A väčšinou ide o také moderné pipky, zlatokopky. Často ich odbijem tým, že sa ich spýtam, či by chceli byť so mnou aj pred piatimi rokmi, keď som chodil na hrdzavom favorite a v roztrhanych nohaviciach. Priateľku som si vybral sám, je to skvelé dievča po všetkých stránkach a neskutočne ju milujem a nepotrebujem nikoho iného. Si pre mňa všetko láska moja.

Mesačný princ

simiona ono by som si s týmto tvojím názorom dovolil nesúhlasiť. krása je totiž relatívny pojem a aj napriek tomu, že väčšina preferuje zaužívanú krásu, ktorá je definovaná súmernosťou, tak sú medzi nami takí, ktorí sa skôr sústredia na nedefinovaná krásu, s dôrazom na detail, nesúmernosť, poprípade abstrakciu...

Takže ak si nájde žena ,,škaredého chlapa,, je to jej problém. V očiach iných žien môže byť ten dotyčný dokonalý a na rozdiel od ľudí zameraných na tú súmernosť môže mať niečo poprípade aj v hlave.

Preto má taký chlap navrch. partnerka má pocit, že si ním môže byť istá a že ,,takého škaredého,, by snáď nikto nechcel. Ale to sú tie ženy, ktoré si nevidia ďalej od nosa :D

Ja si osobne myslím toto.

simiona

Ja som chodila s kolegom, ktory bol, aspon ja som si to myslela, krajsi ako ja. Vybral si mna, lebo som sa vo vacsine problemov vedela zachovat pokojne. Ibaze jeho chceli aj ine kolegyne. Balili ho a flirtovali s nim, aby ma vytocili, az kym sme sa nerozisli. Uz ho nechcu, odkedy je volny.

Zas som mala aj frajera, ktory mal ku krase dalej ako bezny chlap. A ten ma podvadzal s hocijakou akoze "nepoznam zenu s takym menom".

To mas takto. Ak je chlap krasny, pojdu po nom vsetky zeny. Ak je skaredy, pojde on po kazdej.

pavel y

Matyo, no, tých náročnych a hlúpych žien je všade naokolo ako mravcov, ale nájsť nejakú peknú ženu je veľmi veľký problém...

Mesačný princ

Otvorili nový obchodný dom, ktorý predáva nových manželov. Ženy tam môžu ísť a vybrať si manžela, ktorý im vyhovuje.

Pravidlá sú jednoduché:
- Každá žena môže do obchodu vstúpiť len raz a má len jednu voľbu manžela
- Obchod má šesť poschodí a s každým ďalším poschodím sa zvyšuje hodnota tovaru
- Zákazníčky si môžu na danom poschodí buď vybrať manžela, alebo ísť o poschodie vyššie
- Vracať sa na nižšie poschodia nie je možné, je možné iba odísť
Zákazníčka vstúpila do obchodu na prvé poschodie, kde bolo napísané
- Títo muži majú zamestnanie.
Páči sa jej to ale ide na druhé poschodie kde je napísane
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti.
To sa jej rovnako páči, ale rozhodne sa ísť ešte vyššie, kde je napísané
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti a sú pekní.
Je nadšená, ale rozhodne sa skúsiť ísť ďalej
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní a pomáhajú pri domácich prácach.
Žena si pomyslí, že je to úžasné ale nedá jej a ide o poschodie vyššie -
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú romantickí

Žena je vo veľkom pokušení si vybrať a hovorí si čo by si ešte mohla priať, ale napriek tomu jej to nedá a ide na posledné poschodie

- Ste 43 113 341 návštevníčkou tohto poschodia. Tu už žiadni muži nie sú. Toto poschodie existuje iba ako dôkaz, že vyhovieť žene nie je možné. Ďakujeme za návštevu nášho obchodného domu.