som vyberava co sa tyka muzov?

Príspevok v téme: som vyberava co sa tyka muzov?
simiona

Asi som vyberava, ako by povedali mnohi, lebo nemam frajera. Vlastne by som uz mala mat aj manzela a deti. A ja nic. Niezeby by som nechcela, viem si to predstavit, ani nemam strach, ze by sa mala starat o deti, casto som nejake strazila. Predstavit. Ale.

Mam pocit, ze moj zivot, je len z prace domov a to dookola. A z prace som tak fyzicky vycerpana a unavena (robota ako robotnicka za pasom), ze obcas sa mi nechce vobec nic. A vtedy si vravim, ako by som zvladala, keby som v takom stave sa mala este starat o deti?

Ale vratim sa k tomu frajerovi. Proste mnohi vravia, ze som vyberava. Ale ja neviem, koho si mam vybrat, ked surovca, suknickara, alkoholika, zadaneho. Ako uz som mala frajerov aj z tychto kategorii, a to som pocuvala: Ako s nim mozes byt, ved kazdy den pije. Alebo. Ved on beha po baroch za inymi. Skusala som to aj cez internet, zoznamku, ale nie je to ono. Ja musim cloveka vidiet (onuchat?) nazivo. Z fotky este u mna iskra nepreskocila.

Skusala som to aj s kolegom, co aj fungovalo, kym to nezistili nejake kolegyne a balili ho, flirtovali s nim, sapali sa po nom, tahali ho na vecierly a to naschval pred mojimi ocami. Ked sme sa preto hadali a rozisli, uz o neho stratili zaujem aj ony. Zaujimave.

A ked aj najdem niekoho, kto nie je ani jeden z tej blbej kategorie, tak nema zaujem o mna.

Proste take filozofovanie, ked clovek nevie, ako z toho bludneho kruhu. Dakujem ked ste si to precitali, potrebovala som sa vyrozpravat.

krutarealita858

boze moj tieto nazory ze kazda ma mat muza a krdel deti to je take slovenske.... muz ta kopne do prdele pre druhu a deti ti v starobe ani pohar vody nepodaju...a stale to budeme prezentovat ako nieco velkolepe....decko moze mat kazda socka cigan a stale to budeme povazovat za zazrak...

WHISPER

tak v prvom rade by mala zmeniť prácu...
aby si mala viac času na seba, svoje záluby, aby si mala čas ísť medzi ludí -zvyknu organizovat rozne turistiky, kde by si spoznala nových ludí...atd...

ešte raz - zmen robotu... až potom rieš to ostatné..

zdradca

Poznal som jednu taku. Kym som ju nezoznamil s kamosom. Tej ju tak vytrtkal,ze nechapala. A robili to tak casto ze chudera vymyslala choroby aby sla na marodku. Teraz su manzelia maju dve deti,no ako kamos vravel. Neda jej vydychnut,lebo vraj jeho manzelka je ten tip zeny co nechce neznosti ale natvrdo.
Asi budes ten isty pripad. Potrebujes brutalny tvrdy sex,a chlapa co ti neda dychat. Vtedy budes spokojna,a uspokojena.

phev

počúvaj ty spodina robotnícka keď tu podprahovo podsúvaš surovcov, sukničkárov, alkoholikov, zadaných tak asi takých priťahuješ a si taká istá ty spodina robošská tak tu zas nenadávaj a nezvaluj vinu na chlapob

Kycera

Nie, NIE si VYBERAVÁ, a to je Tvoja najväčšia chyba! Ak by si uvážlivo vyberala, už si mohla mať toho manžela, aj deti.

Mesačný princ

niesi - súhlasím :)

Možno by stála za zmienku tvoja minulosť. Popremýšľať nad dôvodmi, prečo priťahuješ podobné typy ľudí a prečo si neustále ,,v takýchto vzťahoch,,

Len to nie je proces, že ,,aha, pre toto,, ale dlhodobé, systematické skúšanie a analýza. Je to to isté, ako keď máš alergiu na nejakú potravinu, alebo jej zložku a nemôžeš prísť na to, čo by to mohlo byť. Tak toto je ešte zložitejšie. Tu je potrebné po odhalení primárneho problému, pochopiť ten sekundárny. A to málokto dá.

niesi

Skor vycerpana nez vyberava, inak by si nesiahala po stratenych pripadoch a uz vobec neuvazovala o vybere jedneho z nich.

To mu akoze nebolo ani trochu blbe, ze sa ta nezastal? Bud rada, ze ho tie kolegyne preklepli, lebo kludne sa tak mohlo diat aj mimo pracu, ty zakotvila s nanic muzom v nanic vztahu a nikdy sa nedozvedela, preco vam to tak divne krachlo. Lepsie v zaciatkoch. Inak toto co robili tie tvoje kolegyne, robia casotkrat zeny v nestastnych vztahoch...snazia sa narusat ine vztahy, aby nedopadli nedajboze nejak perspektivne. Ony same stastne nie su, tak to nedopraju ani svojej kolegyni a ked vidia, ze sa im to podarilo, nemaju v tom dalej dovod pokracovat.

Mesačný princ

Nič si z toho nerob, aj ja som taký. Radšej budem sám, ako mať takých partnerov, akých si mala ty (nič v zlom)