Samovrazedne myslienky, fyzicke ublizovanie si, ako to funguje u psychiatra?

Príspevok v téme: Samovrazedne myslienky, fyzicke ublizovanie si, ako to funguje u psychiatra?
HurtMyselfAgain

Prosim vas stalo sa mi vela zleho, jedna cast mba sa chce hodit pod vlak, druha cast mna si chce len ublizovat ale nie umriet. Citim sa hrozne dorezane ruky neviem si sama pomoct. Ako vybrat psychiatra? Ako dlho tam budem? Co bude so skolou? Ja si uz nedokazem pomoct sama.. plati sa za to? Prosim vas povedzte mi ako tu unho funguje. Alebo aspon ako sa peihlasit psychologovi a kolko inho budem platit

HurtMyselfAgain

Sla by som hned lenze nechcem trapit rodicov neviem ako im to mam povedat lebo sa tvarim stastne ale niesom. Maju dost svojich problemov a toto by im ublizilo :(

medikamentus

HurtMyselfAgain,
ahoj. Mas samovrazedne myslienky a ublizujes si. Teraz pochopitelne nie je dolezita skola ale tvoja zachrana. Skolu mozes prerusit, odlozit o rok, pripadne sa ucit v liecebni a urobit skusky, preskusanie neskor. Nic z toho nebude mozne, ak si ublizis.
U psychiatra to funguje uplne normalne a podstatny je otvoreny neruseny a mozno aj dlhy rozhovor. Mozes dostat lieky a liecit sa doma, ale na tvojom mieste by som sa nechal hospitalizovat. U teba je podstatne rychlo poziadat o vysetrenie napriklad psychiatra z obvodu. Ak uz na tom budes lepsie, mozes si v klude vybrat ineho, Tebe sympatickejsieho lekara.
Ale teraz zacni co najskor riesit veci. K obvodnej nepotrebujes ist pre vymenny listok. Sadni v po pred ambulanciu psych., ktoremu patris. Pojdes na PN, dostanes lieky, pripadne s trochou stastia skupinovu terapiu. Mozno aj ta hospitalizacia velmi pomoze.
Zorientujes sa, upokojis sa, vyberies si lekara a nasadia ti vhodnu liecbu.
Nakoniec aj v skole vsetko dobehnes, len nech zase zacnes zit.

chore crevo

Neprekrucaj moje slova. Na mna nepoluje, na mna osobne nie. Ja ten pocit nemam a ani som nemala. Nemam schizofrenicke a vtierave myslienky a necitim sa byt prenasledovna. Citim sa byt stastna a psychicky silna a vyrovnana a vzdy som sa tak citila. Pod pojmom psychiatricka lobby zablokuje u ludi pristup k internetovym informaciam tohto typu bolo myslene toto: celkove sa na internetovych strankach nedaju najst absolutne ziadne informacie o diagnoze K598. V ziadnych jazykoch. A uz vobec nie informacie zrozumitelne, v ktorych by sa podrobne napisalo, ze tato diagnoza sposobuje aj intoxikacne psychozy. Ze za urcitych okolnosti clovek na nu moze zomriet a za urcitych okoolnosti, pri dodrziavani urcitych pravidiel clovek s nou moze zit ako uplne zdravy clovek. Ale ty si ten typ, co sa tu na fore nonstop potrebuje s niekym hasterit a hadat a niekoho slova uplne naopak prekrucat a vypisovat somariny. Tvoju prezyvku si pamätam z inych tem, do ktorych som vobec neprispela ako maximalne hasteriveho a hadaveho tvora, co tu len hadky vyvolava. Ale to je uz tvoj problem, ze si ako zakomplexovancek a chudacik potrebujes zvysovat svoje ego navazanim sa do stastnych a prachatych ludi :) Tvoj problem a este raz, LEN TVOJ!!! :) Mne moju naladu nepokazis, ja si uzivam zasluzenu dovolenku v luxusnom 5 hviezd. hoteli a ty si uzivaj samotu, nezamestnanost a financne problemy svoje tam niekde... kde prave si!!! Keby si bol naozaj pracujuci clovek, chodil by si do roboty a nemal by si potrebu sa tu do kde-koho navazat, kazdeho tu urazat a vypisovat bludy, prevracat naopak prispevky inym a presviedcat uzivatelov, ze ten a ten prispievatel v skutocnosti napisal opak toho, co napisal :) Ja len ludom davam navody a rady, ako sa zbavit problemu, ktory ja som mala roky a oni ho sice nemusia, ale mozu mat tiez!!! Neoznacujem sa ani za mudru, co vsetko vie, len sa oznacujem za stastneho cloveka, ktory si po dlhych rokoch nasiel o sebe skutocnu pravdu. A vo svete su tisicky ludi hladajucich tuto istu pravdu. Ktorym bolo sudene tu pravdu o sebe najst, najdu ju v mojich prispevkoch Ktorym nie, nenajdu ju. Ja ale k psychiatrovi rozhodne nepatrim. AJ lekari sa mozu mylit, oznacit za samovraha cloveka zomierajuceho na intoxikaciu splodinami vlastneho metabolizmu, aj pschiatri sa mozu mylit tym, ze oznacia cloveka psychicky najsilnejsieho a najzdravsieho na svete za psychicky choreho a slabeho. Mylit sa je ludske. Mne je len smiesny, velmi smiesny moj mladucky a hlupucky psychosko. V jednej sekunde hra tvrdasa a diktatora, trieska pästou do stola tvrdiac, ze intoxikacna psychoza neexistuje a ze mam brat lieky a o sekundu nato dostane uplatok a vystruha stastnucky a pokojnucky usmev na tvaricke a peknucko so mnou zrazu jedna, aj lieciky vysadi :) je to mrcha vychcana, uprimne a zo srdca mu zelam viac ako komukolvek inemu, aby vyhral Jackpot v Lote, ale celu kopu milionov a nech uz nikdy viac nerobi psychiatra, nehodi sa na to :)

chore crevo

Velavazeni pani psychiatri, je mi luto, ze vam ja, ako psychicky ale, ze ozaj velmi silny a celkom zdravy clovek, svojimi pravdivymi prispevkami o creve nicim vas biznis a odradzam tu pacientov od navstevy psychiatrov!!! Povazujem si to za svoju povinnost, pomahat ludom takymto sposobom, lebo mne sa stalo v minulosti nieco velmi zle a nechcem, aby ini ludia trpeli intoxikacnymi psychozami a nevedeli, co im v skutocnosti je!!! Keby to, co pisem, nebola pravda, neutocili by ste tu na mna pod prezyvkami!!! Ja som si uz so svojim psychosom za uplatok vysadenie liekov vybavila a akonahle budem mat cas, vyriesim si s nim za dalsi uplatok aj definitivne ukoncenie liecby. Pre intoxikacnu psychozu splodinami vlastneho metabolizmu som bola hospitalizovana na psychiatrii 3x. Z toho naposledy v roku 2012. Odvtedy ani len malicky naznak psychozy nebol a lieky som, dovolim si tvrdit, nikdy nebrala. Ako je mozne, ze odkedy dodrziavam rady od gastroenterologa, psychoza sa nedostavila? Lebo bola z telesnej priciny, nie z psychickej. Ked moj mlady, drzy a nenazrany psychiater potrebuje uplatok, tak prosim, nech sa paci. Ja mu ho dam. Hral sa na boha a nerespektoval nariadenie primarky, ktora nariadila do dvoch rokov po psychoze lieky vysadit a liecbu definitivne ukoncit. Trepal dristy a oznacil ma za opak takeho cloveka, nez akym v skutocnosti som, oznacil ma za slabu a ja som velmi silna, oznacil faktory pozitivne vplyvajuce na moju psychiku za skodlive pre moje psychicke zdravie. Ten mladucky chudacik a debilko je riadne mimo, trieska pästou do stola a tvrdi, ze intoxikacna psychoza neexistuje, ale ked otvorim penazenku a vytiehnem uplatok, tak sklapne, drzi hubu a robi, co chcem. A tak to ma byt!!! Ja ze by som si s takym hajzlom neporadila??? Tak to by som sa pozrela!!! Schizofreniou netrpim!!! Bola som 3x hospitalizovana pre psychozu, po kazdy krat na hranici medzi zivotom a smrtou, takmer som zomrela. V roku 2012 ma nasli odpadnutu a skoncila som na intenzivke, kde ma lekari podozrievali z pokusu o samovrazdu, lebo videli na mne, ze vykazujem symptomy tazkej intoxikacie, odpadla som vecer a bola som celu noc v kome. Ani v mojom moci, ani v mojej krvi nenasli stopy po liekoch, drogach, cigach a alkohole a po omamnych latkach, tak im neslo do hlavy, jak sa mohol mlady a zdravy clovek otravit akousi zahadnou, v krvi a v moci nedokazatelnou latkou a dva tyzdne odo mna vymahali priznahie k samovrazde. Ziadna samovrazda samozrejme nikdy nebola. Tie priznaky intoxikacie boli, su a aj budu raz a navzdy zapisane na intenzivke v nemocnici, kde som bola vtedy prijata. A tie informacie uz odtial nikdy nikto nevymaze. Halucinacie a hlasy som nikdy nemala. To maju len ludia so schizou. Ja ju ale nemam a ani som ju nikdy nemala. O diagnoze K598 sa na internete nepise a pisat sa nesmie, lebo psychiatricka lobby to hned za blokuje. Tak len doplnam biele miesto v internetovych infoskach, nech si ho najde, kto chce a intenzivne myslim, aby tie moje prispevky o creve nasli prave ti ludia, ktori ich najviac potrebuju a ktori sa roky trapili svojpomocnym hladanim skutocnej priciny, odkial sa vzali toxiny, ktore ich skoro zabili a vyvolali intoxikacne psychozy. Ja mam v prdeli hlupakov, ktori sa tu do mna navazaju, lebo ich maximalne stve, ze im tu na fore prostrednictvom svojich prispevkov kazim biznis. Ja si budem pisat, co chcem a kedy chcem a keby som mala nozaj schizu, nikdy by som sa nedokazala naucit cudzie jazyky a vypadnut do zahranicia, ano??? Je tak??? Je tak!!! A v zahranici som uz 11 rokov. Len mladuckeho psychiatra, hlupacika mam na Slovensku, ale do dvoch mesiacov svojej psychiatrickej liecbe davam definitivny koniec. Pridem, vylozim na stol uplatok a vec je definitivne vyriesena :) ako som si naplanovala, tak sa aj stane :)

kabel

choré črevo trpí schizofréniou a jedným z typických príznakov je to, že si neuvedomuje chorobnosť svojich myšlienok
preto tie choré nekonečné príspevky o čreve

HurtMyselfAgain

Nechcem aby o tom vedeli rodicia nechcem aby sa trapili este viac ako teraz.
V skole mame psyhologicku lenze ona je strasne urýchlena vsade sa ponahla aloby ju niekto nahanal. Navyse aj uci ine prednety a ani zdaleka nevyzera ze by mala cas. A nechcem aby sa o tom dozvedeliaj ini ucitelia od nej. Musim skusit asppn toho statneho psychologa.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Meretseger

Myšlienky na samovraždu po AD sú prechodné... ale potvrdzujem, že môžu nastať. Po nasadení prvých AD som asi na druhý deň zožrala polku škatuľky :D
V konečnom dôsledku však AD pomáhajú, hoci až po cca 2 týždňoch.

Kaido

Tiez sa priklanam k nazoru od psychiatrov sa radsej drz dalej, to su ludia ktorym ide o predpis urcitych liekov, ktore ma dohodnute s poistovnou a tym padom mu z toho vyjde balik penazi. Je to hnusna chemia kazde AD ma kvantum vedlajsich ucinkov a jednym z nich su aj myslienky na samovrazdu, takze ten stav sa ti po nich moze v klude aj zhorsit. Skus toho psychologa skorr, popripade prirodne AD ako lubovnik bodkovany.