Ahojte.Len tak rozmyslam .Skusal niekto zvas napisat niekomu slavnemu spevak,herec ,moderator......slovensky ,cesky?Napr.na instagrame .myslite si ze ak napisem tak ta znama osobnost mi odpise alebo je to strata casu??
Ceske ,slovenske celebrity :)
PiPi10 to je zaujimave
no teda,mne sa uz stalo viackrat,ze celebrity svetoveho rozmeru(!) som stretla v mojom mestecku.napriklad pred miestnym barom,alebo dokonca v autobuse,vo vlaku a tak.a vobec som im nepisala,ani ich nepozyvala.a celkom urcite som si ich nezmylila!!!ako si mozete zmylit niekoho koho furt vidite v televizore.a o par dni ho stretnete pred miestnym barom...nerobim si srandu!!!
Ja som písal raz čosi na You Tube, ale nie ako priamo celebrite alebo tak, ale odpísala mi celebrita, ale takého rangu, že dovi dopo, sám som z toho prekvapený, ale nečakal som to a ani by ma to netrápilo, keby mi neodpísala. To sa potom všetko považuje za strkanie do zadku:-) Ha, ha.
Nebojim.len rozmyslam ci to ma zmysel.nebudem predsa pisat do prazdna len tak :D
A načo by som písala nejakým slovenským akože hercom alebo spevákom ?? Vôbec ma nezaujímajú. Ty sa musíš veľmi nudiť, keď myslíš na takéto hlúposti. Veď im skús napísať, alebo sa bojíš ? :)
Nikto neskusal?