Meditácia s hudbou

Marosko-n

Neverte žiadným meditačným hudbám, ani náhravkam, lebo všetky sú ladené do 432hz dešktrukčných tónov, hoci sa vám bude zdať ,že sú pekné a páčia sa Vám. Keby .
Počúvajte Beatles , niektoré ich skladby sú neprekonateľné, lebo originály sú v stupnici 432 Hz. Preto mali taký celosvetový úspech.
Dnes ich hrajú v 440 Hz a už to nieje ono !

nnnuuu

A čo sa týka meditácii, tak podľa mňa na ne treba mať aj pevnú vôľu, len tak sedieť a niečo si predstavovať si tiež vyžaduje isté vôľové úsilie. Mne osobne najviac sedela forma Siu Lim Tao, tú by som ti odporúčal, ak chceš mať meditation in motion.

nnnuuu

Hudba, ktorá sa ti páči, tak tá má aj terapeutické účinky. Až tak do detailov a na herze by som to nerozoberal:-) Ak by si hrala trebárs na nejaký nástroj a hrala by si si nejaké skladby, tak by si sa po hodinke cítila presne takisto, akoby si si niečo dala. Aspoň tak to vidím ja a nemyslím si, že by som bol ďaleko od pravdy.

Marosko-n

Dnešný človek je dobou pomýlený. Hudba spred druhou svetovou vojnou bola ladená do stupnice 432 Hz. Hitler používal na ovplyvňovanie más ľudí stupnicu 440 Hz, ktorá pôsobí deštrukčne na naše bunky.
Dávidova lutna vydávala súzvučné zvuky, v stupnici 432 Hz, ktoré blahodárne pôsobili na naše telo a psychiku, Sú o tom dôkazy.
Takú hudbu dnes nenájdete.
Len takú hudbu- tóny používajte pri meditácii, kedy sa potrebujete ponoriť do Vašej a Božskej blaženosti na spoznanie seba v tejto životnej existencii.
Gregorianské chorály sa zakázali spievať,a zmizli , aby sa ľudia v určitých chrámoch nedostávali do stavu blaženosti pri meditácii.
Des sú všetky skladby a hudba v 440Hz, deštrukčné.