Ako sa stať neplodnym?

Príspevok v téme: Ako sa stať neplodnym?
Ignac01

Je to pravdepodobne netypický príspevok, ale moja priateľka chce veľmi dieťa. No ja teda vôbec! A už ma nebaví sa vyhovárať takže by som rád poradiť čo robiť aby som bol neplodny a mohol ísť do nej naplno s tým aby si myslela ze sa snažíme. Nerád by som nejaké injekcie, operáciu alebo niečo brutálne, snáď keby boli nejaké tabletky :)

Ďakujem za pomoc.

Ignac01

Tak tie príspevky idú piate cez deviate.
Problém je ze oni to nieje priateľka ale už 3 roky manželka. Celý čas som jej hovoril ze deti ee a tak ďalej doteraz bolo všetko ok, ale okolo nás nastal babyboom a všetci okolo sú tehotný alebo už majú malé, tak samozrejme ze už musí aj ona! Jebne ma s nej! Som si na 100% istý ze ja dieťa nezvládnem a do pol roka bude rozvod a to nechcem je to úžasná žena až na to dieťa! Navyše som si istý že ani ona ho nezvládne ale jej to nedokážem vysvetliť, proste si to nedá vysvetliť (typická žena!)

Tak mi teda povedzte ako mám toto riešiť?

nnnuuu

Trochu sa zamysli sám nad sebou, že nechceš deti a tak. Dať si nejaký ten Xanaxík by nebolo tiež občas na škodu. Nič v zlom!

estelete

pochybujem ze by si dokazal byt ferovy a stat sa nedobytnou pevnostou co by bolo jednak ferove a stanes sa zarucene neplodnym

pavel y

Jednoznačne jej povedz, že dieťa nechceš. Ak sa jej to nebude páčiť, pošli ju do riti. Snáď nebudeš podstupovať zásahy do tela kvôli nejakej ženskej.

WHISPER

a podla teba je to akože OK ?! že jej taku podstatnu vec nepovieš?!
si egoisticka sviňa podla toho čo píšeš...
si snád nesvojpravny, čo tak si s nou sadnuť a povedať jej do očí ze "moja pekná ja deti nechcem!" a nech sa rozhodne či s tebou ostane alebo sa s tebou rozíde a najde si chlapa ktori deti chcieť bude...

Takéto podstatne veci si treba vydiskutovať hned na zaciatku vzťahu...

a pokial deti vobec nechceš tak rieš vazektomiu mozes sa s doktorom dohodnut na celkovej anesteze bolieť ťa nič nebude a budeš mať do konca života pokoj alebo potom znašaj nasledky ked sa ti podari nejaku nabuchať...

Ignac01

No keďže priateľka dieťa chce, tak ochrana v podobe kondómu neprichádza do úvahy, musím sa tváriť že sa snažím. Zase byť vkuse ožratý asi nieje najlepšie riešenie