Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať ako mám prejsť tým, že priateľka mala viac partnerov ako ja aj ked si myslím, že dala nižšie číslo(5:1). Ani neviem, prečo som sa na to pýtal, nechcel som to vedieť, no ale stalo sa. Je to boj môjho ega, veľmi žiarlím a neviem sa cez to preniesť, aj ked sme to už raz rozoberali. Dalej mi povedala, že ma má rada aj s mojimi chybami(to znamená, že ťa ako muž nepriťahujem, ale potrebuješ niekoho pri sebe ako náplasť?) a to ma veľmi ranilo...asi som viac citlivý ako ženská a preto mi nie je súdené mať partnerku a deti :D
Nejaká rada k tomu? Mám sa rozísť, lebo to bude náš vzťah ničiť alebo ako to brať? Mám pocit, že hej, lebo ma to frustruje, ale pri tej myšlienke sa cítim ešte horšie. ďakujem za rady :)
Mala viac partnerov
Ahoj. Možnosti máš iba 2..
1. Prenesieš sa cez to ako emocionálne vyzrelý a vyspelý muž, zabudneš na to a pochopíš, že ľudia majú životy aj pred okamihom, ako spoznajú Teba...
2. Neprenesieš sa cez to -> rozchod.
Prajem veľa šťastia.
pavel y, ako nehnevaj sa, ako mozes hadzat vsetky zeny do jedneho vreca? ty zijes v kurvinci, ci kde? ked zeny okolo teba pretrtkali cele mesto? lebo ja osobne nepoznam ani jednu taku a ani sama taka nie som...
ale ako sa hovori vrana ku vrane sada, cize tipujem, ked si v takom prostredi, ani ty nie si iny ;)
Nehladaj mnisku medzi k*rvami to nenajdes, ak chces taku musis hladat inde alebo si aj ty za*rtkaj s par neznámimi a myslim si že tvoje ego sa upokoji, lebo je to len ješitnosť, že ona si viac vrzla než ty.
Nuz takto, hovori sa, ze nikdy sa nepytaj na cislo partnerov, lebo zeny vzdy zaklamu a povedia mensie cislo a muzi budu vzdy prehanat a povedia vacsie cislo, nez v skutocnosti bolo :)
Auuu, pssss...pocujem tu ranu tvojho ega az sem :))
No hadam si si nemyslel, ze si jediny chlap na svete a kazda zena bude sediet v kute, zit ako mniska, kym sa ty rozhybes?
Kazdy mal predsa nejaky zivot pred partnerom, dolezite je, aky ho budu mat spolu.
So svojim egom si musis poradit sam. Pokial mas zo seba komplex, tak jednoducho nie si vhodny do vztahu, lebo aj ty a aj ona budete stale riesit, len tie tvoje bolacky a placky.
Alexandra, neuverila by si co riesia a rozpravaju si muzi na pive.Klebetia niekedy rovnako, ako zeny.
k teme.
Chyba bola uz ta, ze si vyzvedal, co mala, kolko mala, ako bolo ...
Nerozumiem, preco si partneri taketo cosi vobec hovoria. Nikdy som nechcel vediet, co a kolko mala moja manzelka s kolkymi. Rovnako nechcela ona nikdy vediet, co som mal a ako dlho s minulymi.
Sam seba zbytocne trapis. Ak ju mas rad a veris jej, tak sa jej asi to tvoje brucho paci. Keby to tak nebolo, tak by s tebou nebola.
Ak ta to bude este matat, tak skoc k psychologovi, alebo si najdi pannu.
AHOJ . Nechcem byt zla, ale podla toho co pises, mi neprides s tymito myslienkami vhodny na vztah. Prepac. Viem ze KAZDY clovek je iny, ale ty mas fakt divne spravanie.
Ziarlis na to ze mala viac sex. partnerov ??? To co je ? Ta zoziera, ze ma viac sex. zazitkov, ci co?
Povie ti, ze ta ma rada s chybami (ano vsetci ich mame) - a ty to beries negativne. Ved toto je prejav lasky !!!
Najviac mi pride divne, ze ty ako MUZ riesis takeho blbosti. To je snad visadou zien, nie ? :) Muzi maju priame myslenie. :)
Zamysli sa radsej nad svojim spravanim nie nad priatelkynou minulostou, popracuj na sebe co najskor a bud rad za to dievca, ktore pri sebe mas!
Tes sa z toho ze si zrejme zo vsetkych muzov ktorych mala, ten najlepsi a ak ta ma rada aj so vsetkymi tvojimi chybami, VAZ SI TOHO! Zien ktorym na svojom chlapovi nic nevadi ozaj po svete vela nechodi. Lubi ta tzv. univerzalnou laskou bez podmienok, bez akehokolvek "ale" ak ju mas ozaj uprimne rad a vies si s nou predstavit peknu buducnost, vykasli sa na svoje ego, poziadaj ju o ruku a bud happy ever after :-)
Žiaľ, toto je ten "lepší" prípad. Ostatné ženské už v priemere pretrtkali počet chlapov rovnajúci sa počtu mužov stredne veľkého, okresného mesta Slovenska. Aj keď, zrejme, ti o počte sex. partnerov (a nielen...) klame až sa práši...