Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde mal pánbožko rozum?

Príspevok v téme: Kde mal pánbožko rozum?
Zarimbaba

Ahojte, neviete kde mohol mať rozum, ked mojmu kolegovi (skaredemu, koktajuco zajakajucemu, hlupemu, lajdakovi, introvertovi, lenochovi, sebcovi.. atd..) doprial zenu a cakaju dieta... a ja pekna, mudra, inteligentna, komunikativna som doposial mala len debilov az som napokon skoncila sama :( :( :( :( boze moj, ci ja niekedy sa normalneho chlapa dockam? co si myslite? dockam sa?

Angelika3

Nie si náhodou premudrela karieristka pôsobiaca nedotknuteľným dojmom a s hore nosom? Z tvojho popisu seba samej si ťa tak predstavujem. Také muži nechcu.

nnnuuu

Zarimbaba, ale ja za nič nemôžem, mne to poradil Mesačný princ, keď sme raz písali na fóre, aby som zobral osud do vlastných rúk:-D Ja už dieťa mám a neviem si predstaviť mať také ešte zo dve, však by som mal hlavu jak melón. Raz sa zaujíma o to, potom o hento, potom o tamto, ale mám na mysli celé FACHY a pekne poďme pekne do detailov. Dúfam, že sa raz prepracujeme aj k mojim obľ. pentatonickým stupniciam - ha, ha, ale neverím tomu pravdu povediac:-)

Zarimbaba

Nezavidim. Ale kde je ta spravodlivost? Nenecha ho, lebo je taka tupa ako on.. takze si budu rozumiet. a keby to nemysleli vazne, tak si byt a decko neporiadia...ale tu ide o to stastie, ze tupy si najde tupu.. a inteligentny ostane sam akoby inteligentni chlapi neboli alebo co.... a jedna ruka ti je na hovno ked chces dieta rodinu atd...

nnnuuu

Keď má človek aspoň 1 zdravú ruku, tak si vie pomôcť! Do Silvestra už nie je ďaleko, nemalo by zmysel ešte čosi riešiť. Každý to berie inak!

a_dr1a

PS. A nezavid. Kolega este nic nepreskakal. To co sa deje je teraz. Ale pockaj, kde bude o 5..10..20 ai rokov) Ak bude..

nnnuuu

A prečo si nevieš domyslieť, že ona ho po nejakom čase aj nechá? Stelesnenie toho najhoršieho neveští nič dobré.