Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcel som nechcela ma/nechcem chce ma?

Príspevok v téme: Chcel som nechcela ma/nechcem chce ma?
lu3as

čaute čaute...mám takú vec...pred 2 rokmi som sa rozišiel s holkou...strašne mi to bolo ľúto...snažil som sa ju získať späť a snažil som sa o nu bojovať no márne....kedže nie je z jednej dediny nevidíme sa tak často...teda skoro vôbec.....no vec sa má tak že ona si možno pol roka po rozchode našla priatela....my sme boli staele v kontakte....aspon tak raz za 2 týždne sme si napísali...a proste stale som sa snažil o ňu...no časom som proste prišiel na to že to nemá význam prijal som to a nechal tak...začal som žiť lepší život....našiel som si dobre zamestnanie v Rakusku...kúpil auto a čo vám poviem...som spokojný zo životom.....na bývalu som ani nepomyslel....zrazu sme sa stretli.....a tak že podme na kávu....i tak sme sedli, spomináli, smiali sa....odvtedy sme neustále v kontakte....píše mi že ma má veľmi rada, že by chcela byť pri mne, že jej chýbam (lebo som preč a doma som raz za 3 mesiace) že na mňa myslí....posiela srdiečka :3 a druhá vec neviem...ona je dobré dievča....my sme sa rozišli pre okolnosti skôr....nie preto lebo by sme sa pohadali alebo by sme sa podvádzali.....delila nás proste strašná dialka...kedže ona išla študovať preč.....a teraz ja neviem či ona má ešte toho priatela....neriešim to lebo neviem ako dalej....minule mi napísala a zaklincovala to všetko nejak tak že je super že má vo mne takého brata...... ako si to mám vysvetliť?..... ako to mám brať?....je normálne že píše také zamilované veci a povie že je super že som ako jej brat?.....alebo teda ako to vníma žena?...viete mi poradiť?...ja by som tomu dal šancu len neviem čo to má znamenať.....

Vezi

Tak jej to povedz. Nemáš čo stratiť podľa mňa. Do kedy sa budeš trápiť, ako to ona berie a nevedieť na čom si. Potom daj vedieť ako to dopadlo. Držím palce

Vezi

No ja si osobne myslím, že jej chýbaš a cíti sa sama, preto ťa kontaktovala a písala ti to, čo ti písala. A určite ťa má veľmi rada a vie, že sa môže na teba spoľahnúť a, že si rozumiete (možno aj preto ti písala, že ťa berie ako brata). Na tvojom mieste rovno jej napíšem, či sa k tebe nechce vrátiť. Ľúbiš ju ešte? Ak áno, tak jej to napíš.