Veľký výber ojazdených áut?

gijorgi

aaa auto jednoznačne - dokonca sa ti možno podarí kupiť auto, ktoremu prave skončil leasing ako nám a kupili sme si stvorrocne auto v plnej vybave ani nie za polovicu

radanadzlato1

Mozem doporucit v Bratislave Darex, co sa tyka Aaačiek, tak ako bolo pisane, napiste si na google AAA skusenosti a samy si vyberiete velmi rychlo kam pojdete

Lennyx

my sme kupovali cez aaa auto pred rokom kiu sportage a nemali sme ju este v servise a ani oprave... sme s nou spokojní nakoľko vyzerá ako nová a jazdí jak drak

Patricia777

Rovnako sa priklanam k moznsoti, doveruj ale preveruj. AAA a Darex si staci porovnat na internete a pozriet recenzie. Clovek pochopi obratom kde ma zavitat a comu sa vyhnut.

Autobazar

Urcite odporucam hlavne autobazar, nie sukromnika, to rozmyslate dobre. Co sa tyka vyberu zavisi od auto, no najlepsiu mienku maju aj kolegovia co robia s autami ci v servisoch v Ba o Darexe ako aj nizsie pisali. Oni maju velku cast aut z operakov, teda sa nezaoeraju extra starymi autami, takze ja by som doporucil ich.

Klamstvo

O AAA si treba prečítať na internete skúsenosti a človek hneď zistí, ktorá bije, takže pozor. Ja môžem doporučiť naopka Autobazár Darex, osobná skúsenosť s dvoma autami, žiadne čakanie a opletačky.