Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronická únava, depresia alebo nedostatok vitamínov?

RNG

Zo ziadnych syntetickych antidepresiv som nie nijak nadseny. Precitajte si len prilozene:
www.antidepresivum.sk
Ucinne davky su tak vysoke, ze aj najmensia predavkovanie ma vazne nasledky.Aj smrt. Pritom dlhodobe pouzitie nesie so sebou extra nebezpecie.
Staci sa napit grapefruitovej stavy, aby sa na cas zastavilo v peceni rozkladanie antidepresiva a je predavkovanie.
Aj ine dovody su mozne na docasne spomalenie rozkladu a vylucovanie syntetickych antidepresiv, takze moznost vytvorenia toxickej hladiny v krvi je velmi realna.

RNG

V mnou dotovanej predajni(nie lekarni,ale potravinove doplnky) ho asi maju.Ak si precitate niektore z mojich predoslych prispevkov, snad ju najdete. Potom zavolajte predavacke ci to ma.

duna7

Ďakujem, ľubovník som brala a bolo mi lepšie. Ale zmenili mi lieky na Omeprol a Ganaton takže teraz ľubovník nemôžem. Ale ten 5-HTP(2x50 mg)skúsim, dá sa kúpiť v lekárni?

RNG

Z prirodnych mozem poradit 5-HTP(2x50 mg), zvysuje hladinu serotoninu, cim ovplyvnuje naladu.
Tiez lubovnik bodkovany(hypericum perforatum,St Johns Wort) ktory ucinkom dosahuje uroven mnohych psychotonickych drog, podla vyskumu mnohych lekarov. Nedoporucuje sa ho kombinovat s inymi farmaceutikami, specificky psychotonikami.Inac nema bocne ucinky, ako psychotonika.

lumi1

NO ja by som povedala že máš zrejme depku...ale keďže si toho nenapísala viac tak neviem. Skús sa niekomu vyrozprávať, najlepšie niekomu koho dobre poznáš a navzájom si veľmi dobre rozumiete. Veľa šťastia. A...hlavne sa na svet pozeraj s úsmevom, pretože nie všetko je čiernobiele:)