Uz treti chlap ma asi po pol roku opustil. cize ked ich prestal bavit sex, tak ma odkopli... na co su taki chlapi? o co im ide? ale nestazujem sa, polka z vas tu chatujucich v 30ke nevie co slovo sex znamena, cize bohu vdaka aspon za to... pekny vecer.
Vysexuju ma a odkopnu
To máš pravdu, že polka z nás má okolo tridsiatky a nevie, čo je to sex. Tá druhá polka má však okolo štyridsiatky a tiež nevie čo je to sex. A ten rest, ktorý si to číta, sú ľudia okolo päťdesiatky až šesťdesiatky, dali si na čas, poženili sa, povydávali a tiež nevedia, čo je sex. V podstate si jediná na tomto fóre, ktorá vie, čo je to sex. Chvála aspoň za to:-D
Sex nie je príčina takéhoto správania!
Aj keby ste sa spolu nevyspali na prvom stretnutí aj tak by ťa opustili tí, ktorí to tak spravili. No sex na prvom stretnutí nemusí zákonite znamenať, povrchnosť, promiskuitu, ľahostajnosť či voľnomyšlienkárstvo ....
Všetko je len o rozhodnutí (voľbe) ľudskej bytosti. Ak chcem ostať ostanem aj keby sme sex mať nemali, či mali ho naopak okamžite.
O čo im ide? Chcú si len užívať bez záväzkov a ty im to umožňuješ. Jasné že keď ich to prestane baviť, vykašlú sa na teba a idú loviť ďalšiu hlupaňu. Skús im hneď na začiatku vzťahu povedať, že sex bude až po svadbe... a uvidíš reakciu... opustia ťa okamžite, to mi ver.
No ked s nimi hned nejdes do postele odfiltrujes takych co im ide len o sex. A ked ta vsetci po pol roku opustia asi v tom nieco bude. Mozno mas neznesitelnu povahu.
dakujem Kabel, len sa chcem spytat kedy to je vaznejsie? ved ja s nimi idem do postele po mesiaci, nie hned v prvy den...a aj tak to nestaci
Kabel, nechaj ju. Chcela sa pochvalit, ze mala sex.
sexuj, až keď to bude vážnejšie, žiadny muž si neváži ženu, ktorá s ním hneď hupne do postele
nie, ja mam 28r a chcem muza a deti a riesit byt a rodinu, ale na toto chlapi neexistuju!! len na sex, to by ich este bavilo.. aj aby im zena sluzku robila