Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo hovoríte na môj štýl?

Príspevok v téme: Čo hovoríte na môj štýl?
Azuis

Dobrý deň. Som chalan a celkom by ma zaujímalo, ako by ste ohodnotili môj štýl obliekania? Je predsa len kontroverzný, navyše som ho pred pár týždňami celkom razantne zmenil, tak ešte nie som trochu sebavedomý. Myslíte si, že mám mať z niečoho obavy?

Posielam dve fotky na ilustráciu:
1. H&M tričko, Bershka super skinny jeans, converse topánky
2. H&M tričko, H&M šortky, F&F legíny, converse topánky

Mesačný princ

Keď si chlap oblieka legíny, tak to nič dobré neznamená. Ako nič v zlom, ale ani na ženách nevyzerajú najlepšie. Teda ako na ktorej, nieto ešte na chlapovi.

Celé zle podľa mňa

Mesačný princ

Za mňa určite nie, ale ja som už postarší pán :D

Podľa mňa to vyzerá dosť divne a nemá toto uniformné obliekanie nič spoločné s tým, že by si mal byť muž. Nič v zlom.

ale to je znak toho, že starnem, tak sa najskôr mýlim

gabca123

A ešte jedna posledná a vysoko podstatná vec. Musíš si byť istý tým, čo nosíš a cítiť sa v tom pohodlne, ak sa tak necítiš je to vidieť a ak máš obavy a necítiš sa tak dobre, tak nos to v čom sa dobre cítiš. Nemusíš za každú cenu vyzerať ako všetci chalani na ulici, buď výnimočný, hlavne sa nemeň kvôli ostatným, ale kvôli sebe. :-*

gabca123

Hej a ešte s tými skinny nohavicami a legínami nepreháňaj, lebo je dosť nechutné, keď v tom chalani nevedia chodiť, keď sa im nohavice zošuchajú na pol zadku a vidím slniečkové trenky, keď mu vidno každý obrys chlpu(VŠADE!), každý záhyb aj tie, ktoré s oblečením vážne vidieť nechcem! Čiže s týmto opatrne...

gabca123

Podľa mňa v pohode, sexi...Taký typický štýl obliekania chalanov v takom veku...Ja si takých na ulici všimnem, vyzerá to fajn. ;-) Môžeš byť kľudný, ale samozrejme sa každému páči niečo iné a ja osobne nemám rada zasa tiež, keď je nejaký chalan kvázi modelom obchodných reťazcov, lebo tak na pohľad viem presne určiť, že ahaa, tento navštevuje z 90% NewYorker, 10%H&M...tento je zasa celý Adidas chlapec... Ale vyzeráš v tom fajn, myslím, že aj postave to svedčí.

Azuis

Fotky sa mi neodoslali tak posielam ešte raz.

1. fotka – H&M tričko, H&M šortky, F&F legíny, converse topánky
2. fotka – H&M tričko, Bershka super skinny jeans, converse topánky