Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Beh na chudnutie z brucha

Príspevok v téme: Beh na chudnutie z brucha
maťa

Ahojte chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s tým, že by ste schudli z brucha bicyklovaním alebo behom. Minule som o tom počula, vždy som si myslela, že sa dá schudnúť z brucha iba cvikmi určenými na brušné svalstvo. Nemám veľké brucho, ale keby som stratila pár cm, bolo by to super. Ďakujem.

andrea1234

mata, lekari a vsetci ti co o ludskom tele nieco vedia ti povedia, ze selektivne sa schudnut neda. Mozes posilnit konkretne svalstvo, ale nerozkazes telu, ze spal mi tuk dnes z brucha zajtra z bokov, pozajtra zo zadku.

nastenocka77

maťa: taze chodila som skoro kazdy den, tak na polhodinku, zo zaciatku som to kombinovala aj s chodzou.. a vzdy ked som citila, ze uz nevladzem, prestala som.. musis pocuvat svoje telo a predovsetkym byt trpezliva. a co sa tyka prs, uz iba samotnym chudnutim sa ti zmensia, mne ako prva vec na tele, zial.. ale nevadi, lepsie sa beha s mensimi, heh. a ten pocit, ked sa pozries do zrkadla a uvidis svoju postavu vysportovanu, no stoji to za to :) tak drzim palce

maťa

nastenocka77: a koľko krát týždenne si behala? a po kolko? pol hodinu?
A ešte jedna vec by ma zaujímala aký vplyv má beh na prsia, nezmenšili sa ti? Lebo ja mám také menšie trojky a nerada by som keby sa zmenšia. Ďakujem.

nastenocka77

ja si myslim, ze beh je uzasny sport, ak chces schudnut.. a aj na bruchu.. mne pomohol beh schudnut na bokoch a na chrbate, co je velmi tazke.. takze skus, ved beh je zdravy.. drzim palce

poliewoocka

Pri behu sa spaluje tzv zovsadial.Ide to pomaly ale isto,no ak chces zhodit len z bruska su dobre napr Pilatesove cviky.Je na to aj milion knih.