pomozte mi prosim...uz dlho ma trapia vytoky,bola som u gynekologa dal mi tabletky aj masticku na kvasinky.marne som cakala,ale nezabralo.mala som zapal mocaku,nejake bakterie a staci,ze mam chvilu hole nohy,alebo sedim v zime,je jedno ci v troch dekach,uz ma stipe pri moceni.navyse mam uz toho pokrk,lebo to ma nie velmi prijemny zapach...poradte nejake bylinky,alebo nieco domace...vdaka
vytoky
Neviem, kto D-manosu(manozu) Europe predava, ale nasiel som produkt firmy Purus Meda, ktory ju obsahuje 400mg na tabletku spolu s propolisom(10 mg)
Odporucaju brat 1az2tablety dva krat denne, neprekrocit tuto davku ale neviem pre co, kedze manozu aj propolis mozno brat aj v radove vyssich davkach, ja by som bral viackrat podla informacii z vyskumu(USA)
1/2 lyzicky prasku je cca 1500 mg, co je cca 3 tabletky firmy Purus Meda.
Branie na prazdny zaludok zvysuje ucinnost absorbcie.
Takze by som si objednal 2 krabicky=60 tabletiek a bral ich po minimalne po dvoch-troch kazde 3 hodiny.Hodne p[it a bakterie sa vyplavia.
www2.vltava.cz
vdaka za radu,este sa chcem spytat kde mozem taku l-manozu ziskat???....v brusniciach???
Na zapal mocoveho mechura pomahaju hlavne brusnice. Berbericka kyselina, ktora sa nachadza v brusniciach(stava, zavareniny, lekvar)odhakne bakterie zo sliznic a splachnu sa von.Davka -niekolko lyzic denne
Podobne, ale mnohokrat ucinnejsie pracuje zvlastny cukor , l-manoza.
Brat 1/2 lyzicky kazde 3 hodiny.
danny...sak ja uz nepijem nic ine ako urolog...uz mi aj zacal chutit...jem urinal...atd