Ľubi ma alebo nie ?

Príspevok v téme: Ľubi ma alebo nie ?
joey

Ahoj ,
zaujímal by ma váš názor a chcel by som vedieť či by ste mi aj vedeli nejako poradiť čo ďalej, veľmi ma to raní, a neviem sa s tým akosi vyrovnať, je to ešte čerstve.
Momentalne to škripe medzi mnou a mojim dievčaťom a povedala mi že už takto nemôže, že proste momentalne neciti voči mne to čo cítila, a navrhuje novy začiatok, avšak s tym že mi neslubuje že nakonci toho to bude tak ako to bolo predtym. Tak som jej po dlhšom čase povedal že okay môžme to skusiť odznova a ona vraví, že nevie či to je dobre ked ja som ešte zalubeny ale ona to už tak neciti a boji sa že ak by to nevyšlo tak by ma ranila.Taktiež mi napisala " ty sa chceš stretnuť a začat odznova preto lebo si do mna zalubeny,ak by to nahodou nevyšlo tak by som sa potom už nechcel snažiť"..a tomuto nerozumiem

Neviem čo presne sa v nej zlomilo že takto zmenila názor. ale rozhodne sa jej nechcem len tak lahko vzdať. Viem že aj ja mam natom podiel prečo sa to možno stalo.

Lenže toto nie je všetko poviem vám aj zvyšok, je to trocha komplikovanejšie (akoby nikdy nebolo)
podla mojho nazoru aj podla toho čo som videl sama nevie čo vlastne chce, a taktiež som si takmer isty že jej city ochladli a to kvôli tomu že sme sa velmi dlhu dobu nevideli...byvame od seba 100km a proste ked bola možnosť sa stretnuť vždycyky sa niečo ako naschval pokazilo a takto sa to tahalo už od začiatku roka...pred dvoma týždnami sme sa dosť pohadali vravela mi že proste už ďalej nemôže a že sa nechce nutiť do toho a chce byť ku mne uprimna pretože to že sme tak dlho neboli pri sebe sa v nej niečo zmenilo, potom sme asi týžden neboli v kontakte, lenže pred týždňom sme sa o tom porozpravali a povedala mi že ma ľubi a že sa mi ospravedľnuje za to že si vpustila do hlavy take hluposti a že je rada že som to ustal...avšak pred 5 dňami som sa s nou stretol, zo začiatku to bolo fajn, lenže ked sme sa šli lučiť tak ma objala a povedala že nevie či to môže byť takto ďalej lebo nevie či to čo mi aj pisala počas toho čo sme sa nevideli bolo aj skutočne a že nevie či to citi, ja som sa jej snažil vysvetliť nejake veci, ale tak potom sme sa zarozpravali dalšiu polhodinu a tam začal jej napad že by sme to začali odznova a že je rada za stretnutie a potešilo ju to, ked som sa k nej trocha naklonil tak ma pobozkala nakoniec.....ked sme si dalšie rano pisali tak mi napisala to že mi nemôže slubiť že to bude take ako predtym...no a v ten isty den večer sme spolu telefonovali a vysvetlil som jej že som to cele už pochopil a že som osobne zato aby sme to skusili znova tak ako ona navrhla....ona mi povedala že je rada že som to pochopil a že je stale za ten novy začiatok....myslím si že ešte ku mne niečo citi ak to nechce uplne ukončiť a chce to skusiť, uplne od znova sa spoznavať, a ak sa ma zalubiť tak aby to šlo samo

ešte som zabudol nato že ked sme spolu telefonovali vtedy pred 4 dnami tak som jej navrhol že sa môžme stretnuť tento týžden, ona povedal že okay môžme, tak som ukončil rozhovor so slovami ešte sa ti ozvem zatiaľ ahoj
odvtedy som sa s nou nekontaktoval až do dnesnšho dňa, dnes som jej totiž zavolal a pozval ju von.....ale neviem či som vystihol blbu chvilu ale tak vravela že čaka na autobus a že ide za kamoškou tak ja už neviem vôbec čo si o tom mam celom mysliet

Sorry zato že je to tak dlhé, ale inač som to nevedel opísať :/

joey

Neviem, pochybujem o tom zeby ma tahala za nos, my sme si uz na zaciatku stanovili ze budeme k sebe úprimný....a k tomu ze by sa na mna vykaslala a isla za inym tak to he hlúposť lebo som bol jej prvý chlapec do ktorého sa zalubila(dokonca bola prva ona ktora sa zalubilaa bala sa ze ju odmietnem a nie ja)...ona sa moc bala viazat na chlapcov, pretoze jej otec opustil jej mamu....fakt mam z toho všetkého zmätok

pavel y

Mal by si to rázne ukončiť, pretože ťa očividne len ťahá za nos, ale už ťa NECHCE. Máš právo žiť si svoj život a nie byť na vôdzke, pomocou ktorej si ťa bude nejaká ženská k sebe priťahovať a odtláčať do vzdialenosti závislej od jej momentálnej nálady. Čoskoro si nájde nového a na teba sa vykašle. Ak chceš tomu predísť, sprav to, čo som spomenul vyššie.