Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nenavidim sa

Príspevok v téme: nenavidim sa
dolly17

ahojte, mam taky velky problem . strasne sa nenavidim .kazde rano sa budim s tym pocitom ze sa nenavidmi ze som hrozna , skareda, hlupa, ziarliva, neviem co s tym mam robit. nechcem to tak bojujem s tym uz strasne dlho. mam z toho depresie. ziarlim na priatela , neda sato uy vydrzat , zo vsetkeho robim problem . vztah sa nam koli tomu velmi pokazil a preto sa tieto poccity este zhorsuju. nedokazem normlane fungovat. neviem byt stastna , mam strasne depresie . bojim sa to uz niekomu poveda. pretoze mam pocit ze ma nikto nevie pochopit.
kazdy den skoro cvicim . podak lmojho okolia som aj velmi pekna , mam skoncenu vysoku skolu, mam dobru pracu, karierne rastiem. ale ja sa aj tak nenavidim . nedokazem sa na seba pozerat. budem mat 30 rokov . skusala som uy aj vyhladat pszhoclogicku ale hanbim sa tam ist. kazdy den si citam ako si ydvihnut sebavedomie ale nic nepomaha . a ked si uy konecne myslim ze osm na spravenj ceste vydz sa nieco pokazi a vsekto sa vrati do starych kolaji. ziarlim este aj na moje kamaratky , kazda je krajsia podla mna ako ja nedokazme sa snimi ani stretavat. hanbim sa zato .
v minulosti som bola velmi obezna zaco sa mi vysmievali. myslim ze je to pozostatok z tohto obdobia .
prosim poradte mi co mam robit
dakujem

L93

Uff, no toto je zvláštne... už nie si obézna, máš priateľa, prácu, kamarátky, ai dospelá mladá žena... a stále je to takto... myslím, že ak si na tom až takto zle, bez psychológa sa ďalej fakt nepohneš... čo na sebe až tak veľmi neznášaš? ... pozri, vždy sa nájde nejaká žena, ktorá bude krajšia ako ty, šikovnejšia ako ty, múdrejšia ako ty, vtipnejšia ako ty a pod., nezmeníš to... ale, preboha, život nie je o tom, aby sa človek ustavične s niekým porovnával, videl na sebe samom len to zlé... však týmto štýlom človek len premárni život... chceš si premrhať život?