Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamka

Hedviga117

A preco sa neopytas jej? Ze preco to ma? Ja si myslim ze ty si jej to nasiel v mobile, ze to ma stiahnute, a hned si robis usudok..typicky chlapy.. namiesto toho, aby si sa spytal jej, pises sem. Ved povedz si sam ci to je v poriadku pre teba, alebo nie je. My to nemozeme vediet, aky dlhy vztah mate, ako sa chovate vo vzathu jeden k druhemu..nenapisal si vobec nic o vasom vztahu tak ani nevieme kolko mate rokov. Ako ti potom mame v tomto poradit?

Mesačný princ

Podľa mňa nejde v princípe o tú zoznamku, ale o ten čas, ktorý by ten partner mohol využiť inak. Odsudzovať, že chodia zadaní na zoznamky je to isté, ako keď niekto povie, že na Pokeci sú len ľudia hľadajúci sex.

Možno sa na to treba pozrieť z inej stránky, možno taký človek nemá možnosti ako spoznať nových ľudí. A možno iných ľudí potrebuje, potrebuje nové podnety, inšpiráciu, potrebuje sa učiť... Sám doma sa toho veľa nenaučí ak nikde s partnerkou nechodia.

kkkkk

Možno tam má kamošov a chodí tam s nimi pokecať, bežné to nie je, ale budiš. Alebo sa tam pokúša zoznámiť, ale aktívny v tomto prípade musí byť on, pretože na badoo po mužovi neštekne ani pes.

Lejla5

áno, je to zoznamka, partner by tam nemal čo hľadať, bola som tam dva týždne, ale je to masaker, každý chce stretko hned, vidieť dalšie a dalšie fotky, ak si niekto myslí, že na pokeci to ide rýchlo, nech ide na badoo, je to pokec krát 100, úplne zrýchlené, áno, alebo nie, dnes, alebo zajtra stretko, ked som že je to rýchlo, že dokedy chcem čakať...dakujem neprosím, aaale, bývalá kolegyňa sa tak zoznámila, s chalanom z jej sídliska a sú spolu dodnes