Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ŠAMPONOVKA PROSIM POMOC!

Príspevok v téme: ŠAMPONOVKA PROSIM POMOC!
znicilasomvlasy

Ahojte, moje vlasy boli prírodne stredne hnedé predvčerom som si na nich dala Pallete colour shampoo čiernu, chytilo to hrozne neprirodzene a aj ked si vlasy umyvam stale ich mam rovnake bojim sa že to už nepojde dole všade som čítala že to dole nejde, mam 16 prosím nepoznáte niečo čo zaručene pomôže? strihať sa nechcem a nechcem aby mi vlasy odrastali prosíím pomôžte

katrusa

moja kamarátka si raz dala čiernu a mala ju 9 mesiacov, koľko som sa napočúvala ľutovania a plaču, v kaderníctve jej povedali že pokial vlasy ešte farbené neboli, farba sa bude držať oveľa dlhšie pokiaľ už boli zosvetlené, stmavené, zafarbené alebo melír či ombré a podobné populárne veci, bude to ľahšie

Erica333333

Znicilasomvlasy2: tak trvalo to velmi dlho mozno aj pol roka kym mi to preslo do tmavo hneda ale stale to vyzeralo ako cierna...a nic len cas to napravi..musis cakat a modlit sa aby ti nezacali rast tmave vlasy

znicilasomvlasy2

Erica333333 prosím, koľko ti trvalo než to uplne zišlo alebo sa zosvetlilo aspoň do tmavohneda? Moje prirodzené vlasy sú tmavohnedé a ako som už hovorila po 3 umytí už vidím hnedé pramienky

lauriis499

ja som zase mala trochu iny pripad, tiež som mala hnedé vlasy také plavé, svetlé a keď som si dala ten čierny šampon po umytí som videla stale častejšie hnede pramienky a tie mám až doteraz takže sa to menilo z takej hnedo čierneho mixu do takej slabučko čiernej s hnedým melírom, už som sa naučila to stylovať takže to nie je také zle no ale v cope to vyzerá hrozne jeden vlas hnedý ďalší čierny, už sú to 4 mesiace