Babu ktorú som zpoznal pred cca trištvrte roka a ktorá má zaujala a očarila svojou modelkovskou postavou, pekná vysoká a štíhla ma svojím správaním sklamala. Prvykrát keď som ju zpoznal prostredníctvom kamarátov a neskôr som ju vyhľadal na fb mi učarovala tak že som si povedal tu ženu musím mať stoj čo stoj. Krásna ako modelka ako píšem vysoká štíhla a vážna v tvári ako bohyňa. Lenže ako sa hovorí Zdanie klame...
Začiatky zpoznávania boli krásne, ona zdržanlivá a nedostupná čo som bral ako normálne od slušného dievčaťa. Neusmievala sa, málo zhovorčivá, vážna v tvári, gestá a mimika minimálna a zdržanlivá tiež.
Neskôr bozky také neisté a suché. A neskôr prvý sex tiež zdržanlivý a suchý ťažkopádný že musela navšťíviť svoju gynekologičku lebo nebola dostatočne uvolnená, suchá a sex bol pre ňu bolestivý a neskôr začala krvácať aj keď už pannou nebola. Na prvý sex s ňou to nebolo pravé orechové. Mál som pocit že ona ten sex ani nechce len ho vykonáva kvôli mne aby som bol spokojný. A to má trápi doteraz, mám pocit že náš vzťah je viac chladný ako emotívny. Bozky s ňou sú suché bez vášne a chtíču. Len také na pery a taký francuzák je len keď si ja vynúťim a strčím jej jazyk nasilu do úst. Sex je tiež bez vášne, len samy misionár a ona leži ako mrtvá ryba na posteli reztiahne mierne nôžky a ja musím dlho ju drážďiť aby konečne zvlhla. Nikdy nieje iniciatíva z jej strany. Vždy ja začínam.
Už mi to ide na nervy pretvarovať sa pred kamarátmi aký máme super vzťah so všetkým čo k tomu patrí ako sex, bozkávanie a pod.
Robím pre to všetko aby sa to zmenilo, brávam ju na výlety do hôr, boli sme pri mori, chodíme na rôzne podujatia aby nás to scelilo a ona sa konečne uvolnila a bola spontánejšia ale nič. Sme niekde v spoločnosti tak strnulo stojí, neusmeje sa za prepáčte za výraz ale za boha sa neusmeje až keď je niečo strašne vtipné, tvári sa vážne.. neviem mám pocit že niektoré ženy z okoli a by boli v posteli popri nej ktoré to vedia rozprúdiť než ona. Ani len vášnivy bozk nevie opätovať. Hlavne že o mne svojím kamarátkam a kolegyniam neustále rozpráva niečo ale tie nemajú potuchy aké sexuálne sucho je medzi nami.
Neradte mi žiadnu sexuálnu poradňu. Problém nieje len v sexe ale aj v tom že nevie prejaviť city vášne na verejnosti. Nevie sa uvolniť. Je taká strnulá ako drevo.
Čo by ste robili na mojom mieste. Nechcem sa s ňou rozísť, páči sa mi jej výzor, postava modelky vždy ma takéto ženy fascinovali ale ja neviem...
Priateľka ako "mrtvá ryba"... čo s tým?
A v akych ste znameniach? Nieco ako skorpion a vodnar? Alebo ryba a vahy? tak? Ste odlisni. Je to vztah zalozeny na vzhlade. Ked budete starsi a krasa pominie, co bude potom s vami? Lepsi rozchod teraz ako rozvod po rokoch manzelstva a vlacenie sa po sudoch pre veci okolo toho.
ježiši, pane na nebi...
ked som toprečítala som dostala iba nervy...to vy ste čo za pár ?? Ona má síce divnú povahu a je zdržanlivá,ale evidentne ťa vôbec nemiluje a nechce ani,si jej nepríjemný, lebo vie,že ju nemiluješ, nechápem,ako vôbec ju môžeš tak drieť, do krvava,lebo je suchá, to čo ju nevieš rozpáliť ?alebo vzrušiť, vôbec sa nesnažíš ?ved ženu musíš pripraviť..
a okrem toho, je strašne divná ženská,ale aj ty si divný,lebo všetko chceš hneď,a stále iba o sexe a o bozkoch hovoríš,ale kde je nejaké iné ponatie, a vôbec iný prejav lásky, dávaš jej aj nejaké prejavy lásky?ty ju máš rad iba ako figurínu, a modelku,ako sám hovoríš,ale nie ako človeka, ved ona ti doslova lezie na nervy a neznášaš ju,ako vidím...
ona je tiež krava,ked sa takto chová, ako pridrbaná, ale ty si neni o nič lepší, keď chceš ženu iba pre to,lebo je modelkovská...
tak ti treba, ked sa pozeráš iba na vzhľad a nie na to,aká je vo vnútri..
rozídte sa co najskor..spravíte si službu:)
Nikto nie je ,,suchár,, ako to nazývate.
Len tým ľuďom nerozumiete a celkom nerozumiem prečo takí rozdielni ľudia idú spolu do vzťahu? :O
Máš klapky na očiach! Nevidím to z jej strany a môžem sa mýliť, ale tak tvoj opis celého poukazuje len na to, akí sú ľudia celkovo bezcitní.
Nič v zlom.
Asi je tajk posadnuta sama sebou, ze ju nic ine nedokaze vzrusit. Skus ju vylizat a ak to nezaberie, tak potom uz asi nic.
mne to hovor, ja mám takú švagrinú, doteraz nechápem čo na nej brat videl že si ju vzal za ženu. Tiež taká škrobená, príde síce huba sa jej nezavrie ale stále len jeden druh kávy si dá a veľa toho nepoje. Vypije kávu a potom sedí ako kopa sena. Zato druhá švagriná je moja krvná skupina. Rada je všetko čo nové napečiem, navarím, namiešam jej koktaily a stále iné nápoje a ona chce skúšať nebojí sa zatiaľ čo tá prvá nieeeee, ona len tu svoju osvedčenú kávičku a nič viac. Taká suchárka. Určite tiež v posteli ako mrtvá ryba je. Najradšej ľadovou vodou by som ju obliala aby sa viac uvolnila. Ešte aj ten istý účes roky rokúce nosí. Aj ten istý štýl oblečenia stále nosí.
Hovorievam, ze clovek dostane partnera ako package (kompletne balenie). To znamena, ze ak ta okuzlila svojim chladom, necuduj sa, ze nie je vasniva a spontanna. Ak by bola vasniva a spontanna, nebol by si s nou, lebo by ta az tak neocarila.
nie, zle pisete,nieje chyba v nom, on si len nasiel co najst chcel ale zial len vyzorom teda zena s postavou modelky krasnu vysoku a stihlu.
Problem je v nej, sú zeny a celkovo ludia ktori sa na verejnosti pred inymi nevedia uvolnit, smiat, tesit sa, davat najavo emocie su taki zdrzanlivi bez vyraznej mimiky v tvari a gest. Ja ich volam necitatelni cize budu vas pocuvat ale emocie akosi najavo nedaju.
Ona sa uz nezmeni aj keby chcela. Je to proste ten typ cloveka ktori bud vychovou alebo vrodenou povahou su taki a ini nebudu.
A spravne to chalan napisal, Zdanie klame. To ze je nejaka zena krasna telom este neznamena ze bude dobra v posteli, v bozkavani, vo vztahu.
Hamandegs_ bud si zvyknes alebo budes hladatinde ale ten vas vztah drzite len umelo. Ona je s tebou len aby niekoho mala, pred znamymi sa tvari aky uzasny vztah mate a ty tiez si s nou asi len aby si nejaku mal. Ako zistujem je kopa takych vztahov ktore su umele udrziavane ale z ktorych sa laska davno vytratila ci mozno ani ziadna skutocna laska nebola. Kopa ludi su vo nefunkcnych vztahoch len aby niekoho mali. Vsetci tito su dobri herci pred svojim publikom aky krasny vztah maju.
nuž kámo, s týmto veľa nenarobíš. Ona takáto JE! Buď sa s tým zmieriš a budeš sa vytešovať aký pekný "prívesok" máš po svojom boku (prakticky nepoužiteľný a nudný), alebo si nájdeš inú babu. V tomto ti žiadna poradňa nepomôže, ani to nezmeníš výletíkmi, akciami, z ryby tiger nikdy nebude.
Čo máš z pekného, ale prázdneho taniera? Nuž, niekomu to stačí a chce mať iba pekný tanier. A sú aj pekné a aj vášnivé baby, nemusíš hľadať nejakú špatu. Len ak si aktívny človek a máš rád vzrúšo, všímaj si trochu ako baba žije a čomu sa venuje aj bez chlapa. Aké má priateľka záujmi? FB a kávičky? Tak už vieš, že takejto nudnej trubke sa vyhýbaj, nech by vyzerala akokoľvek bohovsky.
Chces, aby sa ti otvorila, uvolnila sa, bola pritulnejsia... To je laska. Neurobi to, lebo dobre vie, ze ju nemilujes, iba jej telo. Ziadas od nej lasku, ale sam jej ju nedavas.
Neziadaj, co sam nie si schopny dat.
A takéhoto partnera by som na jej mieste nechcel. Nič v zlom.
Ste diametrálne odlišní!!! Je taká, aká je a je tiež dosť možné, že jej nerozumieš. Rozumieš len tomu, čo ti dal tento svet. Bozky majú byť také, správanie ľudskej bytosti zase onaké....
Som s ňou kvôli vzhľadu...omg, tak sa potom nečuduj
Ty jej možno ani nechceš porozumieť.
Sú typy ľudí, ktoré sú úplne iné, ako zvyšok spoločnosti. Možno budeš mať vždy takýto sex a možno nemá rada vášnivejšie bozky. Kto vie?
Prečo sa jej nespýtaš ak je tvoja partnerka?
Pretože si egoista :)