potrebovala by som sa porozpravat s panom bohom

uuummm

Za tie choroby a starosti si môžeme zvyčajne my sami a Boh by to asi isto neriešil. Ak sa zle stravujeme, tak nemôžeme potom od niekoho čakať, aby nás na počkanie uzdravil a ešte bez viery:-)
Ja som sa napálil, lebo bol dnes zase teroristický útok, kým ich všetkých nepošlú preč, tak toto neskončí nikdy, o tom som hlboko presvedčený.
Majme sa radi a prajem Vám dobrú noc.

nnnuuu

Ja som mal len jednu víziu, kedy som videl Pána, išla z neho veľká sila a tiež na mňa pôsobil veľmi vyrovnane a dokonale, nepovedal ani jedno slovo, ale aj to mi stačilo, že bol na blízku. Keď som bol ženatý, tak sa ku mne raz prihovoril jeden hlas, ktorý sa ma opýtal, že prečo som sám (a to som bol ženatý). Už sme našťastie rozvedení. S Bohom sa možno porozprávať cez myšlienky, lebo Boh nám naše myšlienky dokáže čítať na rozdiel od démonov, tí to nedokážu.Takže asi tak, pokojne sa do toho pustite a nepovažujte to za prejav šialenstva, lebo to nie je.

Lentak1

Aj ja som mal taku potrebu ze by som sa chcel stretnut spanom jezisom , a porozpravat sa snim ako jeho ucenici .Zazit ten pocit keby stal predomnou,dostat niejaku odpoved,do zivota .Zit vo viere je velmi tazke vdnesnej dobe .

Mesačný princ

jozefka55 - Čo potrebuješ dcéra moja? Ak si nájdem čas, tak môžeme pokecať, alebo napíš mail :D

Marosko-n

Rozprávanie S Otcom nebeským je dovolené len páru desiatok ľuďom za celú históriu ľudstva.
S Pánom Ježišom sa často rozprávaju duchovne ľudia ktorý si to zaslúžia, alebo má Boh s nimi určitý zámer.
Rozprávať sa s Otcom nebeským je dodržiavať desatoro Božích prikázaní bez akejkoľvek výnimky !!!
A nenárokovať si na nič na tejto Zemi, žiadne sebectvo.Preto, lebo sme veľmi sebecký . Ďakovať Bohu za každý prežitý deň, hoci nie vždy je to ideálne.
Veľmi dôležitá je pokora , To neznamená že sa dáme utláčať a biť. A plniť si Božiu vôľu, ktorú dal Boh na tejto Zemi každému človeku.
Až potom človek pocíti ako Božia vôľa v jeho živote sa plní pre radosť samého človeka.
Vtedy človek pocíti hlas Boží. Boh už zodpovedal na všetky ľudské otázky .
Človeku Boh dal slobodnú vôľu, preto človek ho musí hľadať vo svojom živote. Šťastní tí ktorý ho cítia . Ja tiež ďakujem Bohu aj Ježišovi že ich cítim v mojom živote a občas chápem ako mám žiť.
Snažím sa, no vždy to nepochopím.