Idem na dovolenku do Egypta, ake rozne lieky by som si tam mala zobrat? Pre "strycka nahodu."
Lieky a dovolenka
Este si treba pripravit vlhcene antibakterialne obrusky na ruky, je to vyborna vec na cestovanie, ked sa nemas moznost umyt.
Pyramida, v niektorych hoteloch vyslovene vyzaduju od muzov, aby na veceru nosili dlhe nohavice.Od zien sa take nic nevyzaduje.Ak si v areali hotela, tak v poho.Ak vsak pojdes za hranice hotela, daj si radsej aspon trojstvrtove nohavice, aby si zbytocne domorode obyvatelstvo nedrazdila. A kam to teda idete???
V egypte dostanes liek proti hnacke, vola sa ANTIANAL.Inak zabera aj ked cervika v bruchu zabrzdis/vypalis 2 flaskami vodky alebo slivky (od deda), mne to aj tak nezabralo tak som pouzil ANTIANAL. Ujo v lekarni ma uz dost poznal, aj celu moju rodinku, na koniec som mal aj na ten liek zlavu.
So suknou by som to moc neriskoval, ale inak moja frajerka sa vynasla a nosila z hotelovej izby plachtu na postel omotanu okolo tvare, takze bola skoro ako domaca.
AGINA: ahoj je to fakt super link o tom Egypte ... DIK, Ozaj nevies mi povedat, ci sa tam mozu nosit minisukne?
A kam poletite pyramidka??? Inak tu pozri, ja som tam nacerpala vela info o Egypte, baby to tam dokonale rozoberaju
www.mojasvadba.sk
-odkaz odstránený-
pozri sem, mna stal 300,- kupovala som ho u Maleho princa v Trencine. Skus sa popozerat vo svojom okoli po nejakej bio predajni, urcite ho tam maju. Je krasne husty.
Ahoj agina, aky je to kokosovy olej? kde sa da kupit? kolko stal? faktor 3-4, to nie je malo?
Ahoj pyramida, ja uz mam tiez zasobaren liekov.Ocne kvapky Visine, na teplotu Paralen, opalovacie kremy Daylong Actinica, po opalovani tiez, rozne naplaste, mydlo Dettol, chirurgicke mydlo - totalne znici vsetky bakterie, obvazy, naplaste atd atd. Mam aj kokosovy olej, poradil mi ho RNG, ma faktor 3-4.
RNG: Ozaj kdesi som citala prispevok od Teba RNG, ze vhodny pripravok na opalovanie je panensky olivovy alebo kokosovy olej ... nepamatam sa presne, takze neviem ci je to spravne. Ako sa da kupit? Ma aj nejaky faktor? Okrem toho mam dost citlivu pokozku a mam od detstva atopicky ekzem, momentalne uz asi vyse 2 rokov ho nemam nikde po tele, iba obcas na prstoch ked umyvam riad. Aky pripravok na opalovanie by som si mala obstarat? DAKUJEM !!!
Ahojte ... su to výborne rady, aj ja idem do Egypta uz teraz v pondelok 9.7., takze tieto rady mi tiez velmi pomohli a tymto sa chcem podakovat.
Mam vsak jednu zavaznu otazku: Som astmaticka a beriem lieky: Fixit, Symbicort, Staloral, ocne kvapky Naaxia a do nosa Allergodil a mam oslabenu imunitu. Vie mi niekto poradit, s cim by som mala v tejto krajine s mojou diagnozou pocitat??? Su tam vobec osy? Ja osobne mam pribalenu uz celu lekaren, lieky od uši až po preventivne vaginalne tablety, pre pripad nejakej infekcie tam dole...
Asi som to prehnala, ale radsej beriem vsetko, ako by som mala potom plakat niekde na izbe.
Dakujem za rady !!!