Ahojte mám 17 ročnú dcéru ma 178cm a iba 42kg Je to v poriadku? A ešte druhá vec má 17 rokov a nedostala ešte menstruaciu C o mám s tým robiť ako je pomôcť ? Prosím o rady Ďakujem Zdenka
Dievca
Treba navstivit vseobecneho lekara, ktory spravi zakladne aj krvne vysetrenie a potom nech vas posle ku gastroenterológovi. Je mozne, ze dcera ma nejaky zdravotny problem a nedostatocne vstrebavanie zivin z creva a preto nepribera , ak naozaj zje vsetko a sama sa nevyhyba jedlu.
Ak toto nie je vymyslená téma, naozaj sa veľmi, preveľmi čudujem, ak ste s ňou ešte neboli minimálne u gynekológa, endokrinológa, gastroenterológa. Nehnevajte sa, ale príde mi to ako veľké zanedbanie zdravotného stavu z vašej strany.
jak moze jedna matka tvrdit, ze kazdy jej dceru nenavidi?
Aké zdravotné problémy má dcéra? Riešte to...
Dobrý deň, prosím? Toto myslíte vážne? Tento problém sa mal už dávno riešiť... v poriadku to určite nie je. Je možné, že vaša dcéra má vážne problémy, možno aj nejakých parazitov v tele, hormonálnu poruchu a pod. Riešte to, kým už nebude totálne neskoro... Ja som bola vždy veľmi chudá, ale takúto hmotnosť som mala pri výške maximálne 166 cm ako puberťáčka.
Philips ďakujem za rady ale ona chudá má oveľa viac problémov
Za tú váhu a ďalšie veci ju každý nenávidí
Pribrať... Váži veľmi málo, najskôr z toho dôvodu nemá ani menštruáciu.