Mam nejaku sancu?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu?
ashley6

Som viac ako 10 rokov bez vztahu , chlapa, sexu... mam 30 a nikdy, aj ked sa mi nejaky muz paci a mame ocny kontakt vzdy ako sa vidime, je to obojstranne atd dalej sa to proste neposunie. Nikdy!

Je chyba vo mne? Vo veku, aalebo kde moze byt? Ako mam muza ktory sa mi paci zaujat na tolko, aby sa zmohol na viac? Chlapov neuhanam, staram sa o seba primerane, neprehanam to, tak cim to je?

dygmore

ja suhlasim s adriou. moze to tak byt. ale aj nemusi. kto vie.
mna by ale zaujimali opacne prejavy. zvyknu sa aj muzi zahladiet na teba ? a ak ano (predpokladam ze sa taki najdu) ako vtedy reagujes ?

Fisker

tak keď si reálna, najeb si na gebulu nálepku 10 rokov sama, bez sexu a chlapi zmôžte sa na viac :) hlupaňa ty sa na viac nemôžeš zmôcť? či len čakáme ako princeznička a v realite máme od princezničky ďaleko :) takýchto hlúpych žien je stále viac a viac, čaká to na zázrak a pritom to sám o sebe zázrak nie je.
Prirodzene sebavedomá žena vie komunikovať a nadviazať možno aj ten prvotný kontakt z vlastnej iniciatívy, hlupaňa tu bude vyplakávať. Človek je tvor spoločenský, všetky tieto komunikačné problémy sú len dôsledky zlej, nedostatočnej výchovy. Akí sú rodičia také sú deti. Samozrejme je aj skupina ľudí, ktorí majú psychické problémy, fóbie atď. Takže pokiaľ sama nespadáš do tejto skupiny prehodnoť svoj jeblý prístup lebo o 10 rokov budeš stále bez sexu, sama a chlapi sa stále budú musieť viac zmôcť. Tieto jeblé témy sa tu stále opakujú a už je to trápne.

ashley6

O tie typy chlapov co chodia po diskotekach a podnikoch, kde sa da vzdy nieco pretiahnut to fakt akoze dik, nemam zaujem :D
Hlavu mam nastastie v poriadku a tema nieje fejk. Myslim to vazne!

a_dr1a

Neviem, no mozno az privelmi chces a tuzis. A potom to z teba priam vyzaruje srsi, take to tzv. "zufalstvo", ze az prilis chces, asi az moc a pridlho na tych muzov hladis pozeras. Aj ked chces, uvolni ten tlak v sebe a "nic neries". Proste teraz si akoby v neustalom krci a prilis tlacis na pilu. Kasli na vsetko a na vsetkych a bud sama sebou) Uvolni sa, usmievaj sa, ak sa ti aj nejaky muz paci tak ano, ocny kontakt a usmev je OK, ale nie hypnotizovanie a zazeranie ako na vraha)) Zvadzaj muzov ako francuzky)) Nenutene, s lahkostou hravostou, koketne rafinovane) Muzi su zvacsa lovci)
A mozno si sama sebe vsugeruj, ze muza "nechces nepotrebujes" a ked na to prestanes vkuse mysliet a silit to, tak zvacsa prave vtedy ten "pan bozsky" pride do tvojho zivota) Lebo mimika gesta neverbalne prejavy az prilis vela mozu o tebe prezradzat. A ked je zena uvolnena, sama sebou, je stastna spokojna, miluje samu seba a usmieva sa, vtedy nepotrebuje ani ziaden makeup a je pritazliva pre svoje okolie)

PS. O vela ludi nie je zaujem. A nemusi to byt vobec o ich vyzore. Ale ak si uz niekoho najdu - zmenia sa. A pritom su ti ludia stale rovnaki stejni. Len zrazu akoby zo seba ti ludia zacnu nieco vyzarovat svietia a vyzaruje z nich spokojnost stastie usmievaju sa, priam sa znasaju ai a prave tymto vysielaju aj pritazlivost do svojho okolia voci inym. Takze nie je vsetko len o vyzore. Dokonalost krasa su prvoplanove a zvacsa nudne. Ale ak zmenis seba, svoj postoj a pristup sama k sebe, zmenis aj pristup inych ci okolia k tebe samotnej

alaanielka-hviez

chora hlava si ty Fisker.

Ashley, lebo to je len pre vyvolenych, iba pre potrebnych - pre ktorych to prichystali hviezdy

lyst - 30 rocna samotna zena ma chodit po diskotekach?