Uz nastal čas - mam 26 rokov a doteraz som nemal ziadne dievča

Príspevok v téme: Uz nastal čas - mam 26 rokov a doteraz som nemal ziadne dievča
frenklin11

Takže mam 26 rokov a doteraz som nemal ziadne dievča, a ked som sa niekomu s tým zdôveril tak ma vzdy vysmiali, posudzovali a dosť ma to už serie a chcem to zmeniť, ak by sa tu nejaka slečna našla. Ide o to, že celý zivot po škole som skoro stravil v zahraniči, kde som iba pracoval, nič viac. Praca, spanok a to je všetko a popritom som bol občas doma, ale z nikým som sa nezoznamil. Som skôr hamblivy typ, ale zase pracujem na sebe, cvičim, behavam, staram sa o seba. Som sportový typ, nikde nevydržím dlho sedieť, stale ma tahaju nejake aktivity. Tak keby sa našla nejaka slečna, čo by to chcela so mnou skusiť, tak budem rad a ked nie, tak sa budem musieť zariadiť asi inak.

jeseter

Medikamentos ti dobre poradil.Plno ľudí čo študuje tak nemá-to je normálne,šak 26 nie je veľa.Tak si si to urobil.
Sú aj taký čo nemožu a su radi že sú.
Prosím ťa choď sa prejsť,možno stretneš.Na takéto niečo je normalne.Teš, všetko má svoj čas.(:
Prečo keď sa chcete s niekým zoznámiť vypisujete-ako si žil predtým....načo?Pride ked bude tvoj čas.

medikamentus

Chodte do prdele. Ja uz to ani nemozem docitat do konca tieto vase nestastne
kvilenia, ze ste osameli a nemate lasku a sice mate peniaze, ale sex nemate.
A ci si ho mate zaplatit od ku....riev, alebo sa mate odkraglovat.

Si pozrite olympiady ludi bez ruk a noh a decka, co su autisticke, ludi, co
su slepi dokonca aj hlucho-slepi. Takych, ktori maju svalove zlyhavanie atd.
Mamicky, co sa denne o tie deti s vyplazenym jazykom staraju a dufaju.

Viem, ze aj ine utrpenia su. Ale bojujte, mate nohy a ruky a oci, tak hladajte
pomoc.
Rad poradim kazdemu, kto tu necha kontakt.

A uz ma nehnevajte.

pavel y

Dosť. Už naozaj dosť. Podobných tém je tu viac než dosť, tak prispievajte do nich.

Kto mu ta stále čítať o ženských ? Prečo im venujete toľko priestoru ? Tie si na podobných témach len mastia ego a vagíny...

Dajte priestor podstatnejším témam...

Oliveritto

..a mame tu dalsiu duplicitnu temu ala "Som dlho sám !!!"

tak ti tu nieco pastnem,,,

---------------------------------------------------------------------------------------------
necakaj, nestoji to zato. najdi si babu (dlhodobo/kratkodobo) a bud chlap! nie chlapec - mno a ked to nejde, tak to nejde - nastastie vzdy mas aj inu moznost a za tie prachy to vazne stoji - a tomu ver!
:-)

---------------------------------------------------------------------------------------------