Dobry den. Pred rokom som potratila,robili mi kyretaz.Tohto roku znova.Vcera som isla na beznu kontrolu v 10tt.Lekar mi vsak znova oznamil smutnu spravu,nevidel a nepocul nijaku funkciu.Zajtra mi kyretaz robia znova.Ma niektora z Vas s tymto skusenost?Podarilo sa Vam po viacerych potratoch vynosit zdrave babatko?Robili Vam nejake testy co by mohlo byt pricinou?Fakt tomu nerozumiem.Pred piatimi rokmi som mala bezproblemove tehotenstvo.Narodil sa mi zdravy chlapec.Cele tehotenstvo neboli ziadne komplikacie a teraz 2krat za sebou to iste.Poradte mi niekto ako tym mam prejst
2 potraty za sebou
Takto skorých týždňoch možu byt aj niekolko posebe malých potratov-to sa nebere ako potrat ale neschopnost uhniezdenia embrya v tele to je spontanne normalne sa potom dá vynosiť zdravé dieťa.
Niektorý ani o tom nevedia ked sa takéto niečo stane, ked nejdu za gynek.myslia si že nedostali zo stresu menzes .A potom pride neskor.Ani si to nevšimnú.
Až neskor.-kyretáž je na vyčistenie pre istotu-ale nemusí u niekoho byť. Ak tam niečo bolo-nevieme či si uživala lieky lebo tie sa nesmú v tehu,alebo či si nebola prechladnutá. alebo či si sa nesnažila otehotniet pomocou liekov-prirodzene vypudenie nezdraveho niečoho,Ale nemusela byť tehotnost.Od 4 msiaca sa bere už normálna stabilná tehotnosť lebo dovtedy može byť samovypudenie.To bol názor tvojho lekára.
To ani nebolí ked je malé embryo a ide samo von ako menzes.
Možeš donosiť zdravé dieťa o to sa neboj.Len trpazlivosť.Pokial sa stale zaoberaš a myslíš na to že chceš,nemusí sa podariť.Šak už máš zdravé.asi to ide.
Takto skorých týždňoch možu byt aj niekolko posebe malých potratov-to sa nebere ako potrat ale neschopnost uhniezdenia embrya v tele to je spontanne normalne sa potom dá vynosiť zdravé dieťa.
Niektorý ani o tom nevedia ked sa takéto niečo stane, ked nejdu za gynek.myslia si že nedostali zo stresu menzes .A potom pride neskor.Ani si to nevšimnú.
Až neskor.-kyretáž je na vyčistenie pre istotu-ale nemusí u niekoho byť. Ak tam niečo bolo-nevieme či si uživala lieky lebo tie sa nesmú v tehu,alebo či si nebola prechladnutá. alebo či si sa nesnažila otehotniet pomocou liekov-prirodzene vypudenie nezdraveho niečoho,Ale nemusela byť tehotnost.Od 4 msiaca sa bere už normálna stabilná tehotnosť lebo dovtedy može byť samovypudenie.To bol názor tvojho lekára.
To ani nebolí ked je malé embryo a ide samo von ako menzes.
Možeš donosiť zdravé dieťa o to sa neboj.Len trpazlivosť.Pokial sa stale zaoberaš a myslíš na to že chceš,nemusí sa podariť.Šak už máš zdravé.asi to ide.
potraty sú väčšinou spôsobené slabýmí obličkami a stým súvisiace problémy.Posilniť ich,akupunktúra
vynimocne zareagujem:
potrat nieje az tak vynimocna vec ako sa zda. Je normalne ze sa to obcas stane a to ze sa ti to stalo dvakrat za sebou je pravdepodobne len smola. Sice je to na nervy a vobec nezavidim ale co sa buducnosti tyka tak to neni az tak zle. Pravdepodobnost ze aj dalsie tehotenstvo (po dvoch potratoch) skonci neuspesne je len 24%. Take urcite nemas dovod to vzdavat. Na tvojom mieste si spravim vysetrenia najme stitna zlaza atd a skusim to znova. Ak sa to zopakuje este 2-3 krat tak tam uz mas dovod na paniku.
Ono normalny pracovny stres atd ma minimalny vplyv na tehotenstvo. Ak nestojis viacero hodin popripade nenosis tazke vahy alebo niesi sustavne v strese ktory sa blizi k burnoutu popripade ti niekto blizky nezomrel tak to ma len velmi maly vplyv na tehotenstvo.
kamoške sa to podarilo, len to dosť zle psychicky znášala.
Ja som tak mala na 8-10é týždňov-Mne povedal gyn. že to nemusela byť tehotnosť, nevieme testy možu byť nepresné,Organizmus.-a na ultrazvuku to moc nevidno.Berme to tak že nebolo povedal nič sa nedeje to je na začiatku.Určuje sa presne od 4 mesiaca.že nereba z toho robiť drámu.Kolko mas rokov?
Voľakedy to ani nezisťovali tak skoro.Všetko dobre
Niekedy telo samo vypudí embryo nevivinuté-pokial nema podmienky v tele,to byva normálne, telo sa brani lebo potrebuje zdraveho jedinca.
10 týždeň to sa bere od prvého dňa poslednej menzes-oplodnenie mohlo byt aj o dva týždne neskôr v to mesiaci poslednej menzes. cca 8 týždňové-necelé dva mesiace-asi cca 4 cm.Buď rada,že telo sa zariadilo chceš dobrého jedinca.Zatial sa len vyvíja telo embrya.
Ako nahle zistíš že si teho-musíš usporiadať svoj život,aby sa ti to nestalo, nelietať-nevieme akú mate robotu,povinnosti.
papanie,oddychovanie-teraz je teplo-muž kmita nie ty,babka kmitá.Ešte maš jedno dieťa.
Potrebujete to druhé dieťa?Niekomu stačí jedno.Asi máš veľa toho keď sa nedarí.Potom to nemá zmysel.
Obidvaja ho chcete? Teraz musíš čakať aby si sa zregenerovala a neznásilňovala telo na ďalšie znova.
Neboj sa všetko bude dobré.Naše babky ani nevedeli-že potratili nevšimli si to nesledovali-lebo to je malé, to sa akožeby menzesom čistilo telo.Do 3 mesiaca to byva spontanne. Asi takto je to .
Niekedy telo samo vypudí embryo nevivinuté-pokial nema podmienky v tele,to byva normálne, telo sa brani lebo potrebuje zdraveho jedinca.
10 týždeň to sa bere od prvého dňa poslednej menzes-oplodnenie mohlo byt aj o dva týždne neskôr v to mesiaci poslednej menzes. cca 8 týždňové-necelé dva mesiace-asi cca 4 cm.Buď rada,že telo sa zariadilo chceš dobrého jedinca.Zatial sa len vyvíja telo embrya.
Ako nahle zistíš že si teho-musíš usporiadať svoj život,aby sa ti to nestalo, nelietať-nevieme akú mate robotu,povinnosti.
papanie,oddychovanie-teraz je teplo-muž kmita nie ty,babka kmitá.Ešte maš jedno dieťa.
Potrebujete to druhé dieťa?Niekomu stačí jedno.Asi máš veľa toho keď sa nedarí.Potom to nemá zmysel.
Obidvaja ho chcete? Teraz musíš čakať aby si sa zregenerovala a neznásilňovala telo na ďalšie znova.
Neboj sa všetko bude dobré.Naše babky ani nevedeli-že potratili nevšimli si to nesledovali-lebo to je malé, to sa akožeby menzesom čistilo telo.Do 3 mesiaca to byva spontanne. Asi takto je to .
Modracik
Skus mi napisat ty.Neviem sa nejako do toho dostat.
Moj email je editka003@azet.sk