Čaute , myslite že zijeme v matrixe? Stvoril nas boh? Ako to je ludiaa
Žijemw v matrixe?!
Skus si precitat stranku pravdivy popis sveta -status reality . Skoda ze sa tu nemozu davat linky tak mi napis na tomas55555@centrum.cz a mozem ti cez neho poslat link.
A áno som presvedceny ze nas stvoril Boh , dost som nad tym rozmyslal hladal som dokazy pre Boziu existenciu , skumal autentickost Biblie ci je naozaj nadcasova a dospel som k tomu ze taka naozaj je a ze Boh naozaj existuje :) je na to vela dokazov napis a pokecame
ja dufam v to ze ked clovek zomrie jeho zivot bude pokracovat dalej v inej forme,dimenzii a atd....
To je temaz rodinky stranky?
Nežijeme,a nikdy nebudeme lebo nas niekto zastaví ak sa to myslí viac na technický technologicky život.
Matrix- matrica-nejaka bublina vemír-kde davame svoje myšlienky a podla toho formujeme svet.
Je niečo vyššie každý to nazýva ináč-vesmír-energia, vyššia inteligencia boh-ale nie ako človek.
Všetko funguje presne zapada presne, nepiznáme zákony prírody a vesmiru,poznáme technické-
akcia a reakcia t. j.ak niekomu urobiš zle vráti sa ti to nejako nemusí hned teraz,pokiaľ si neuvedomiš že si urobil zle a nenapraviš spravanie, potom sa to zmierni.
ale musíš sa smažiť žiť čo najlepšie aby si rozpušťal zlo,aj to čo sa nevedomky spravilo, aby si sa očisťoval.
vyhybaj sa zlu, postav sa mu , nepusť ho k sebe.
takto nejako.
Veľa techniky je zle.Ludsý tvor je jedinečný a nepotrebuje na to pomocky, nevie používať čo mu bolo dané.Laska
To je temaz rodinky stranky?
Nežijeme,a nikdy nebudeme lebo nas niekto zastaví ak sa to myslí viac na technický technologicky život.
Matrix- matrica-nejaka bublina vemír-kde davame svoje myšlienky a podla toho formujeme svet.
Je niečo vyššie každý to nazýva ináč-vesmír-energia, vyššia inteligencia boh-ale nie ako človek.
Všetko funguje presne zapada presne, nepiznáme zákony prírody a vesmiru,poznáme technické-
akcia a reakcia t. j.ak niekomu urobiš zle vráti sa ti to nejako nemusí hned teraz,pokiaľ si neuvedomiš že si urobil zle a nenapraviš spravanie, potom sa to zmierni.
ale musíš sa smažiť žiť čo najlepšie aby si rozpušťal zlo,aj to čo sa nevedomky spravilo, aby si sa očisťoval.
vyhybaj sa zlu, postav sa mu , nepusť ho k sebe.
takto nejako.
Veľa techniky je zle.Ludsý tvor je jedinečný a nepotrebuje na to pomocky, nevie používať čo mu bolo dané.Laska
A to je ako? Že tu bdiem a tam spím? Že tu jem a tam držím hladovku?