Smrt z liekov

Príspevok v téme: Smrt z liekov
Jane89

Ahojte, prosím vás dá sa umrieť keď človek dá do seba 30 tabletiek paracetamolu, 5 tabletiek paralenu a ibuprofenu? Moja kamarátka sa dneska predávkovala a je v nemocnici vraj je na tom veľmi zle a nevedia či to prežije a chcem vedieť či tu nie je niekto kto toto zažil alebo jeho blízky a prežil to, ďakujem. Vraj to zapila vodou a nakonci si dala 2 deci vodky.

Mesačný princ

Ak sa niekto chce otráviť liekmi, tak je to len volanie o pomoc a v skutočnosti sa zabiť nechce!

Ak by chcel, tak je za pár sekúnd mŕtvy a sú iné a účinnejšie spôsoby.

Ipsik

Je smutné, že sa o také niečo pokúsila. Ak jej vypumpujú žalúdok, tak je tam veľká šanca, že to prežije. Paracetamol nie je práve killer-látka, našťastie pre ňu. Je pekné, že existuje x aplikovateľných terapií, ale v takých prípadoch je to najmä o hľadaní vhodného riešenia (financie) a o väčšej flegmatickosti voči tomuto svetu. Od mala sme vedení k prílišnej zodpovednosti, ktorú si tento svet až tak nevyžaduje.

philips

Kycera neperlí, pravdu mať môže, ale v špecifických prípadoch..

Tomas, pokiaľ nemáš skúsenosti psychológa/psychiatra tak to neskúšaj, môžeš pokaziť viac než napraviť..

Tomas12345

Preco vlastne priatelke sa pokusala zabit sama seba ? Napis mi na tomas55555@centrum.cz pomaham ludom z depresiami a s problemami ,pomaham im najst riesenia. Posnazil by som sa pomoct aj tvojej priatelke :)

philips

Predávkovanie paracetamolom sa prejaví až po niekoľkých dňoch ako zlyhanie pečene. Existuje účinné antidotum pre toto liečivo, avšak poškodenie pečene nezvráti. Nemám k dispozícii jej výsledky pečeňových testov, avšak ak jej antidotum podali dostatočne skoro, tak jej šance sú vysoké.
Držím palce :-)