Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

piercing do nosa

poliewoocka

Bud je to akoze platis za prepich a sperk ti daju AKOZE zdarma alebo ti predaju sperk a AKOZE ti ho zadarmo daju...

timejkaaa

ahaa no taku nausnicku ti ten dany piercier co ti to bude robit da..nie? :)) a ked tak tak si kup taku tu malo co chces z chir. ocele :) alebo zo silikonu uz aj robia.. ktoru chces..len nie striebro ani zlato..ale ako hovorim..on ti nausnicku da

timejkaaa

myslis ten nosiiik? mnooo bolelo nebolelo..to je individualne.. :) vlastna skusenost je asi taka, ze nad perou ked mi prepichoval tak som ani nevedela..fakt!vobec nic! ale do nosika to bol taky riadny preplesk, kedze som cakala taktiez celkovo bezbolestivu akciu :)) nosik je zhrubnuta koza, cize neslo to tak lahko..tedaaa trvalo to asi 3 sekundy, ale ked som otvorila oci tak som mala nejake tie slzicky v nich..ale to je len pociatocny sok, ktory trva uplne ze par sekund a o chvilku mas krasny kamienok v nufaciku..stalo to za to.. :)) a ta bolest bola taka stipajuce - nic strasneee.. :) zhrniem to tak ze radsej by som si nechala cely den prepichovat nosik ako raz vrtat do zuba..

pisink

a este ma zaujima, ze aku "nanosnicu" si mam kupit.. totiz aby to bolo co najbezpecnejsie zo zdravotneho hladiska... (chcem len taku tu gulicku malilililinku)

timejkaaa

ano velmi som s nim spokojna. presne tak isto ako som bola spokojna s piercingom nad perou, ale potom som zacala mat zdrav. problemy, tak som ho dala dole. v nose je to super, aj ked to trosku viac bolelo, ako pri prepichovani koze nad perou (to nebolelo vooobec) :)) takze HOR SA DO PIERCINGU..je to fesneee podla mna.