Dobry den,
je mi jasné,ze takychto otazok uz tu padlo neskutocne vela a vsetky su do urcitej miery stupídne a áno mám jednu takú tiez. Existuje moznost otehotniet ak ja nemam nohavicky, on má len spodné prádlo a urobí sa do neho kym je v tesnej blízkosti na mne? Potom povedzme, ze najdem na posteli nejaké tie flaky.
Pomôžete mi prosím? Naozaj netuším ako to je.
Len mám strach.
Dakujem :)
Je možné takto othehotniet?
Dakujem velmi pekne za pomoc a ukludnenie :)
v pondelok jej skoncili jej dni...viem to lebo ma svoj kalendar ci jaku vec
A vlastne, nad cim dumas, ked si su isty ze nemala plodne dni?? Jemin ludia, naco mate hlavu? Ak nemala plodne dni, tak vsetko to co som doteraz napisala je nepodstatne, lebo cez neplodne dni jednoducho otehotniet nemoze.....
Ked nie ste pripraveni, tak nabuduce rozmyslajte dopredu. Bol si sa po prvom urobeni vycurat? Ked nie, tak ti spermie ostali v trubici, respektive je to velmi pravdepodobne. To je super, ze nemala plodne dni, jak to vies? Kolky den mala od poslednej menstruacie?
Jak zomna vysla ta kvapka tak priatelka mi dala oralny sex nejaku tu chvilu
Este nemala plonde dni to viem...dost sa bojim lebo na babatko nesme pripraveny este
V tomto pripade otehotnenie je mozne. Prepokladam, ze ked si uz citil vyvrcholenie, neslo teda uz o "kvapky lasky", ale vyslo z teba semeno. Ak si sa potom nasledne nevycikal (nemusim snad vysvetlovat preco) isli ste dalej na to, tak v trubici sa ti predsa zvysok semena moze logicky nachadzat. S dalsim pohlavnym stykom pri vzruseni, nevytekaju z teba len ciste "kvapky lasky", ale moze tam byt primes semena....takto vzniklo xxxxx deti
Pri pohlavnom styku som citil ze uz sa blizi vyvrcholenie. Ked som vytiahol tak vysla len maa kvapka a priatelka sa o to postarala a potom sme pokracovali v sexe lebo vyvrcholenie nebolo uplne a po takej hodine uz prislo normalne vyvrcholenie...Chcem sa vas opytat ci mohla otehotniet ?
No a? Len sa cit blbo za svoje vedomosti-nevedomosti, ked uz sexujes a uz davno pradavno nie si decko, ani tinedzer, tak bud zodpovedna za svoje ciny. Lebo to DOSPELI ludia musia byt. A na nejaku sexualnu vychovu sa nevyhovaraj. Tu sme nemali ani my, my sme to preberali na hodine prirodopisu a ak si nemala prirodopis, tak ja uz neviem :D :D Prestan sa vyhovarat, ohanat sa tym, aka si dospela a mas dovody preco nevies, ako sa robia deti....Toto je vsetko mozne len nie dospelacke spravanie. Ja tiez neviem operovat srdce, alebo transplantovat oblicku. Ale zakladne vedomosti mam, najma ak s niekym sexujem. Takto ako opisujes, otehotniet nemozes. Ani coby boli flaky vsade okolo teba. Je to nemozne
Dakujem ti za záživny komentár, mimochodom dieta ani teenager uz niesom pomerne dlho. Mám svoje dôvody preco neviem moc o takychto veciach. (preco som nemohla) Potrebujem len poradit nie citit sa este horsie nez uz teraz. Sexualnu vychovu sme co si pamatam na skole nikdy nemali :) Dakujem za tvoju reakciu kazdopadne.