Partner nema dostatocny zaujem o sex

Príspevok v téme: Partner nema dostatocny zaujem o sex
Smutna dievka

Ahojte, sme s priatelom uz nejaky ten rok. A skoro od zaciatku vztahu mame v sexualnej sfere nezhody. Stale som mala vacsi apetit ako on a stale to bol pre mna problem, ale teraz je to uz v stadiu, ze seriozne rozmyslam nad zmenou. Pocitujem dlhodoby nedostatok sexualneho uspokojenia a som z toho poriadne frustrovana. Nestaci mi sex raz za tyzden, momentalne su to uz pomaly dva. Potrebujem zazivat tieto pre mna primarne prejavy lasky v castejsich intervaloch. Nikdy som nebola typ zeny, ktora skakala do postele kade komu, sexualny styk som mala len vo vztahu, taktiez som nikdy nebola zena, ktora vyhladava neveru, pripadne je jej dovodom. Je to pre mna neodpustitelna zalezitost, ale ja uz seriozne vazne neviem co mam robit. Neviem normalnym sposobom ukoncit tento vztah, neviem ako z neho von, lebo po ostatnych strankach sa mame fajn, lubim ho, ale uz nevladzem viac trpiet. Pre mna je milovanie akymsi spojenim, najvyssim prejavom lasky aky mi partner moze dat. Keby mi kupil bmw, postavil vilu na plazi, zniesol modre z neba, tak ma to neuspokoji. Taketo prejavy lasky mi nic nehovoria. Samozrejme, ze som to nadniesla, take dary nedostavam :D..ale chapete ma, v ramci moznosti beznych smrtelnikov, nech mi kupi cokolvek, nech urobi cokolvek, pre mna, za mna nech vyumyva cely byt, nic z toho nezmierni moju frustraciu z nedostatku milovania. A moju frustraciu este posilnuju moje ocakavania, ktore sa ale po vacsine nezrealizuju. Proste den za dnom bezi a vzdy je na vsetko cas, len na intimitu nie, vzdy je vsetko dolezitejsie ako intimny styk. A samozrejme, ze sme sa o tom rozpravali, xy krat, lenze je to zbytocne, rozhovormi este nikto nikomu libido nezvysil a neviem nijakym sposobom minimalizovat tento nepomer. V casoch, ked som to skusala iniciovat castejsie, sa mi dostalo casteho odmietnutia. Clovek po takych skusenostiach iniciativu zavesi na klinec a zacne sa uspokojovat sam, lenze to ma vobec neuspokojuje po psychickej stranke. Som z toho vsetkeho nervozna a maximalne ma to nebavi, zit takyto zivot, kde su dvaja naladeni na inych vlnovych dlzkach. Ako z toho von? Alebo chcem snad tak vela? Mat krasne intimne chvile :(.. uz mi chodi po rozume kadeco a na mna sa to vobec nepodoba, som v takom stadiu frustracie, ze budem robit somariny...

lLily

tym chces povedat, ze okolo teba sa toci a ty mi nejsi ukradnuta?

tak to ta musim sklamat, bo opak je pravdou a zo mna nic ineho nez pravdu ani nedostanes aj ked sa ju budes snazit stokrat prekrutit - na jej vyzname to nic nezmeni

Fantasyi

:) ty si stale nepochopila, ze mne je to jedno?
Svet sa netoci okolo teba. Pre mna si nic aj tvoje nazory, to si nepochopila zas ty. Tiez si o sebe strasne vela namyslas na to, ze si jedno velke nic.

lLily

no vidis jak si hlupa, ked si nepamatas ani to, co pisem v jednej a tej istej teme a toto neni jedina tema, kde si takto klopytla

toto na mna skratka nenasijes, ale kldune si v tom pokracuj, mne si cim dalej tym viac smiesna

Fantasyi

Dobre malicka :)
Vsak ty si to tu vsetko sama o sebe pisala. Tak si asi nepamatas vlastne bludy :)
O akej doveryhodnosti pises prosim ta? Moj zivot nie je toto forum, tak ako tvoj.

lLily

sak ti vravim, ze pises o sebe....o mne tazko

ja sa velmi dobre poznam a to je tvoj kamen urazu, cize mi len tak nieco nenabulikas nech uz to skusas cez psycholieky, strkanie sa do zadku alebo ze sa niekto na niekoho vykaslal......cele o tebe, no co z toho mas?

na doveryhodnosti tvojich nazorov to neprida, skor naopak a umlcat tym tiez nikoho neumlcis
tebe musi pravda velmi vadit...ale to je zas len tvoj problem

Fantasyi

Z niecoho podstatne vyssieho si sa musela strepat.
Neotacaj to, na mna tie sprostosti neplatia. Cele je to o tebe.

Fantasyi

Uz necitaj prosim ta tie filozoficke sprostosti, ze premietas do mna?
Nemavas z tych svojich psychiatrickych liekov preludy?