Ahojte, som veľmi rada za každý vas objektívny názor pretože ja už neviem ako pokračovať
Pred pár mesiacmi som našla priateľovi (4rocny vzťah) konverzáciu s jedným dievčaťom, bohužiaľ už iba jeho odpoved pretože všetko predtým zmazaval, hadka, plac, ultimátum že ak mi zas ublíži bude to už naposledy
Pred pár dňami som zas našla pomazane konverzácie, iba bolo vidno jej meno, zas ona ale obsah bol zmazaný.
Predtým aj teraz stále tvrdi ze nic zle si nepisu a že všetko mazal lebo vedel že mi to vadí ....blablabla
Ja sa momentálne cítim úplne strašne, viem že kričať nepomôže, už minule som ho poprosila aby to nerobil a stalo sa, ja už neviem ako to mám ešte povedať, je mi z toho zle a vnútorne sa trapim, najhoršie je že si svoje konanie stále len odôvodňuje prečo to nic take strašne nebolo... z toho mi je absolútne hnusne. Najhoršie je že ho stále ľúbim a nechcem len tak zahodiť 4roky ale nie som ani naivka, ja už asi len čakám kedy úplne rezignujem a konečne mi to bude jedno. Prosím, ako by ste reagovali vy?
Priatel si pise s inou zenou
a_dr1a - áno? Naozaj máš pocit, že som prežil práve toto? Poznáš ma? To, že som niečo zažil ešte neznamená, že ma poznáš. Ak budeš o mne vedieť viac, tak sa potom môžeš vyjadriť k môjmu životu, alebo ma súdiť. Ak ti to spraví dobre. Hlavu do piesku som nikdy nepchal ale to niekto ako ty najskôr nikdy nepochopí. nechaj tak. Mal som pocit, že si oveľa.......
terestrial - pretože ľudia majú aj kamarátov a aj kamarátky a opačné pohlavie to z 90% nedokáže akceptovať. Určite existuje priateľstvo s opačným pohlavím. Anjelik * to minule krásne sformulovala v niektorej téme. Ak nájdem, tak to sem dám. Je to všetko o rozhodnutí.
Ja si stojím za svojím názorom
Hm, skús si zistiť, čo je zač tá dotyčná... a priateľ by mal veru vyjsť s pravdou von... možno je to jeho spolužiačka / kolegyňa / známa, s ktorou chcel niečo prebrať, ktovie... je tu potrebná diskusia... a úprimná, samozrejme.
mne osobne by nevadilo, keby mi priatelka prehladavala mobil, pocitac..., pre mna by to bol dokaz toho, ze ma ma rada, a nechce sa o mna delit :D, pre mna by to bol dokaz lasky,,,, a take zmazanie sprav je fakt najhorsie, automaticky dotycny chce nieco utajit, a urcite si podozrievavi nedomysli zmazany recept na babovku...,,
a preco mat vo vztahu kamosky opacneho pohlavia a vypisovat si s nimi? mesacny princ, preco? vo 4 rocnom vztahu,,, iny mnohy tvrdia, ze kamaratsvo medzi opacnym pohlavim nikdy kamaratstvom neostane,, bud bude nieco viac, alebo to skonci...
Je to tvoj nazor. Mas nan pravo. Ale potom to co sa ti stalo (cele roky parohy), je aj vdaka tvojim postojom spravaniu. Pchat hlavu do piesku pred problemami a hrat sa na slepeho hluchecho sprosteho nie kazdemu vyhovuje.
Je to tvoj nazor. Mas nan pravo. Ale potom to co sa ti stalo (cele roky parohy), je aj vdaka tvojim postojom spravaniu. Pchat hlavu do piesku pred problemami a hrat sa na slepeho hluchecho sprosteho nie kazdemu vyhovuje.
a_dr1a - akí sú to bežní priatelia a bežné správanie?
Ja s tebou nesúhlasím a to aj z toho dôvodu, že práve ja som si prešiel tým, čo si popísala. Ale tiež z dôvodu toho, že som takéto niečo zažil na vlastnej koži.
Ak mu ona kontroluje počítač, či mobil, tak je to na zváženie.
Nechcel by som za partnerku ženu, ktorá takéto niečo robí. Spravila by to raz, zbalím sa a už ma nikdy neuvidí. A je úplne jedno, čo ju k tomu viedlo - či inštinkt, žiarlivosť, alebo nejaký duch :D
Ako som napísal. Ak nejestvuje vo vzťahu sloboda, tak to vzťah nikdy nebude. Je jedno či sa porozprávajú alebo stretnú. jednoducho aj keby tú jeho kamarátku spoznala, tak vždy to bude typ ženy, ktorej sa niečo takéto nebude páčiť a vždy bude musieť on klamať. Vždy.
Tento vzťah už skončil, pretože podozrievavosť je to najhoršie...naštrbí to všetko pekné, čo medzi partnermi bolo.
Opakujem ešte raz - ak človek musí niečo vo vzťahu skrývať a musí klamať, tak sa v tom vzťahu necíti dobre!
A nikdy sa ani nebude
Mesacny princ. Ale tak zvaz aj ty, ze komunikacia s "kamaratkou" kde su ultimata hadky plac - nie je bezna konverzacia medzi akoze beznymi priatelmi kamaratmi. Toto ak je pravda, su uz "hranicne prejavy emocii" a to byva skor medzi milencami ai a nie medzi klasickymi kamaratmi. Dovera vo vztahu a medzi partnermi je dolezita. Ak maže spravy (akcia vyvolava reakciu - ak mu ona kontrolovala pozerala mobil PC ai - tak on vsetko maze aby nemohla ona nic najst), nie je OK spavanie, no zas netreba byt z velkorisosti ani za naivneho blbca.
Ty si si sam presiel tym, ake je to byt cele "veky" klamanym ai tak vies ake to je a k comu to vedie tak ci tak.....
Takze autorka prispevku. Otvorene sa s priatelom porozpravaj, povedz mu, ze to, co si videla ta znepokojilo a nechces byt klamana podvadzana, lebo to nerobis ani ty jemu. Ziadaj vysvetlenie a hlavne mu povedz, ze ty mu nebranis mat kamaratsva priatelstva, ale nie nieco taketo, co sa uz medzi nim a dotycnou deje. Lebo tam uz nie je vsetko OK (emocne hadky a ultimata ako v zlej telenovele??omg). Najlepsie by bolo sa aj tak stretnut vsetci traja spolu :D tam by si uz vedela hned, co sa deje a co medzi nimi skutocne je alebo nie je. Neverbalna komunikacia (rec tela mimika gesta vyrazy ai) by ti jasne napovedali. No najlepsie pre vas vztah by bolo, aby teda ukoncil jedno alebo druhe. Ty neplac nevycitaj nepanikar. Jasne mu povedz ze ak chce zahodit 4r s tebou a nevie co v tebe ma, nech teda radsej ide od teba prec. Ale nech je ferovy cestny. Nic viac a nic menej.
Ak sú takto nastavené všetky ženy, tak chudáci muži.
Ak ti vadia jeho kamarátky, tak načo začínaš vzťah s niekým, kto tie kamarátky má?
Vyčítavé pohľady, slzy alebo hádky?
Nikto nechce ani jedno z toho zažívať a tak radšej klame, než by mal od partnerky niečo takéto počúvať, či byť neustále sledovaný!
Ja by som takú priateľku nechcel!
Nepotrebujem počúvať ako si s niekým nemám písať, to kde som bol a aby ma nedajbože partnerka podozrievala z nevery či mala celý čas na tvári trpiteľský výraz :O No zbohom
Na druhej strane je možné, že ťa podvádza a ak si takáto, tak sa mu ani nečudujem. Vo vzťahu má byť harmónia, láska, dôvera a aj sloboda...mnohí si mýlia vzťah s väzením.
Potom sa ale nečudujte, ak váš partner ide niekam kde je mu lepšie, a trávi čas s niekým, s kým je mu lepšie a kde toto všetko má. Aj keby to bola kamarátka. Mali by ste jej byť v podstate vďačné. U nej sa zbaví stresu a vy mu ho naopak zase spôsobíte...no des
Ja ti poradím len jedno. Ak partner cíti, že nemôže byť pri tebe slobodným a niečo mu vadí, tak vždy bude tú slobodu vyhľadávať. A ak ťa ešte nepodviedol, tak to raz urobí. Kým bude mať pocit, že ti niečo vadí, musí niečo pred tebou skrývať alebo musí od teba utekať, tak to nikdy vzťah nebude!!!
Ono je to ťažko povedať neviem ako mate nastaveny vztah. Ja osobne niesom za nejake prehnane otvorene kamaratstva s mojim frajerom. Kazdopadne vzdy ked mu pipol mobil a videl ten utrapeny pohlad neistoty co ma zozietala kludne mi ho ukazal ,nemal problem.
Preco to potom maze ze budes robit cirkus to nie je vysvetlenie . Hadam by som vysla na nho este s uprimnym rozhovorom naozaj v klude ci mu nestojis zato aby bol k tebe otvoreny po 4 rokoch ,povedz mu normalne ze ta to jednoducho znepokojuje ..ak je seriozny toto bude musieť riešiť.