kde kúpiť auto... bazár alebo inzerát

jessica19566

Dakujem, uz to pozeram! Zaujmave ze si to mozes aj takto cez net vyplnit :) fakt diky za tip, urcite by to bolo asi lepsie a rychlejsie

lianka22

A čo skúsiť cez bazar? aaaauto. sk/sk/oceneni-vozu-on-line/buyout.html môžeš si predvyplniť formulár napr a nechať spravit ponuku. Z vlastnej skúsenosti viem, že je to určite rýchlejšie ako púredávať cez inzerát.

jessica19566

Tiež riešim túto dilemu- ale z opačnej strany, čo sa týka predaja,cez inzeráty sa moc nedarí a úprimne už nám to auto na dvore zavadza:/

gamko

Určite cez bazár a nie cez inzerát. Je to riziko v tejto dobe, kupovať niekde, kde nemáš v podstate záruku ani nejakú garanciu

Robertdeak

Na internete nájdeš veľa článkov a príbehov ľudí, čo kúpili auto stočené, pokazené, v exekúcii atď. V bazároch máš záruku na takéto veci, takže ani nerozmýšlaj a kúp z bazáru

pavol556

Tiež by som odporúčal kupovať redšej cez autobazár. Ja som kupoval už dve autá od AAA a nikdy som tam nemal žiadny problém. Niekedy tam majú ceny lepšie ako cez inzeráty a vyhneš sa starostiam

genesisdena

Určite neodporúčam kupovať auto cez súkromnú inzerciu. Prípadné problémy sa potom veľmi ťažko riešia so súkromnou osobou