Prosím o radu. Chystám sa kupovať auto a rada by somsa prečítala váš názor, alebo skúsenosti. Kúpiť cez bazár, alebo cez inzerát od niekoho? Aké sú riziká pri kúpe bez bazáru? Ďakujem
kde kúpiť auto... bazár alebo inzerát
Dakujem, uz to pozeram! Zaujmave ze si to mozes aj takto cez net vyplnit :) fakt diky za tip, urcite by to bolo asi lepsie a rychlejsie
A čo skúsiť cez bazar? aaaauto. sk/sk/oceneni-vozu-on-line/buyout.html môžeš si predvyplniť formulár napr a nechať spravit ponuku. Z vlastnej skúsenosti viem, že je to určite rýchlejšie ako púredávať cez inzerát.
Skus cez Bazos.sk
Tiež riešim túto dilemu- ale z opačnej strany, čo sa týka predaja,cez inzeráty sa moc nedarí a úprimne už nám to auto na dvore zavadza:/
pozri ponuku AAA auto, majú veľký výber a ja sama mám z AAA auto a som spokojná s kúpou celkovo
Určite cez bazár a nie cez inzerát. Je to riziko v tejto dobe, kupovať niekde, kde nemáš v podstate záruku ani nejakú garanciu
Na internete nájdeš veľa článkov a príbehov ľudí, čo kúpili auto stočené, pokazené, v exekúcii atď. V bazároch máš záruku na takéto veci, takže ani nerozmýšlaj a kúp z bazáru
Tiež by som odporúčal kupovať redšej cez autobazár. Ja som kupoval už dve autá od AAA a nikdy som tam nemal žiadny problém. Niekedy tam majú ceny lepšie ako cez inzeráty a vyhneš sa starostiam
Určite neodporúčam kupovať auto cez súkromnú inzerciu. Prípadné problémy sa potom veľmi ťažko riešia so súkromnou osobou