Kde bývat v BA

Mesačný princ

Bubliii - bola si niekedy v Petržalke? Je tam viac zelene a života, ako v ktorejkoľvek inej lokalite na sk. Máš tam hneď viacero jazier, lužné lesy a povodie Dunaja...omg

Ja neviem kde beriete info o betóne :O

Bubliii

Ahoj. Nepíšeš, koľko vás je (rsp bude), či máte auto a pod. To sú podstatné veci, lebo na základe toho si budeš hľadať 2i, 3i, 4i byt a pod. Novostavieb je v BA kopec ale neverím materiálom, z čoho to je. No a štvrte - je tam toho viac, historické centrum neodporúčam, lebo sa nedoplatíš, Rača je podľa mňa ďaleko na dochádzanie keď nemáš auto.. Mne sa páči Ružinov, je pekne v centre ale byty môžu byť drahšie. Petržalka je paneláková džungľa, ani kúsok zelene, des. Ale zase lacnejšie byty. Takisto je pekná Karlova Ves, je tam aj zeleň, aj sídliská, ale treba električkou dochádzať cca 15-20min do mesta. No a viac zelene (ak nerátam perifériu BA) má aj Dúbravka, ale tam je to dochádzanie aspoň na 30min :( Dúbravka je väčšinou lacnejšia ako K.Ves. Podľa mňa by ste si mali za a) poriadne naštudovať BA, kde čo je (aspoň približne), b) hľadať si bývanie pri robote aspoň jedného z vás, ušetríte na dochádzaní aj benzín c) ak už nie blízko práce, tak aspoň blízko školy, školky, obchodu prípadne nejakej polikliniky (taká základná občianska vybavenosť) a za d)moožno by som na vašom mieste išla najprv len na krátko do podnájmu-na polroka napr, aby ste zistili, či vám vlastne lokalita, ktorú ste si vybrali vyhovuje.

vierkavie

Ja bývam v Rači a podľa mňa je to na bývanie najlepšia časť :) vždy som tu chcela bývať, presťahovala som sa sem pred rokom z petržalky a .... no to sa nedá porovnať :) skús sa tam ísť pozrieť, keď budeš v BA a uvidíš sama