Ako mu odpustiť

Príspevok v téme: Ako mu odpustiť
Nimo3

Neviem ako zacat ale ani neviem aku odpoved alebo radu cakam. Asi sa skor potrebujem vyrozpravat. No tak skusim prejst k veci. S priatelom som uz 3 roky. Mne je 19 a jemu 21. A od začiatku nasho vztahu sa to stale tocilo okolo alkoholu a nekonecnim prosbam a slzam. Obcas boli chvile kedy ma dost urazal, ponizoval, podcenoval moju inteligenciu, manipuloval,...a podobne. Samozrejme to vsetko sa dalo zvycajne iba ked si vypil. A preto som to zakazovala a on stale sluboval ze nebude a samozrejme to aj porusoval kedy kolvek chcel ako nic. A tak sa to stale tocilo a toci. A ja hlupa stale verim ze s lasky ku mne prestane a zmeni sa. Ved nemalo by to tak byt ze clovek ktory niekoho miluje urobi pre neho cokolvek. No asi som si to myslela iba ja. No ale k veci. Napriek tomu vsetkemu co som tu ani nespomenula pretoze je toho staaasne vela a nema energiu to tu vsetko riesit tak som mu vzdy a vsetko odpustila. Az kym som neoslavovala 19cku. Priatel bol na sluzobke takze nemohol byt so mnou. A tak asi o desiatej som mu volala ze co robi lebo mi bolo smutno. A on ze je na hoteli a ze pije s kolegmi. Uz vtedy som mala zlost ale nedala som to najavo a dufala ze sa zase neozere ako svina. Hovoril ze mi bude stale pisat a ze sa nemam čoho bat a ze mu mam verit. Klasika. Tak som mu pocas vecera pisala a on nic. Cas letel a bolo zhruba nieco pred polnocou. Tak som mu skusila este zavolat. Nedvyhal. Klasika. Zavolal o hodinu nato co som mu volala. Telefonat prebiehal nejak tak ze som sa ho opytala ci si nebudeme pisat. Samozrejme bez ochoti na mna vychrlil ze preco by si mal so mnou pisat ci som normalna tak som to vzdala. Presla som na dalsiu otazku ze co robi. A on ze piju este na hoteli ale ze sa nemusim bat. Samozrejme ze klamal lebo hotel bol v lese kde nic neni. A ja som pocula auta a hudbu v pozadi. Tak som sa ho opytala ze kedy ide spat a on ze zachvilu. O tri hodiny nato som mu volala lebo som uz nevedela zaspat. Zdvyhol mi s tym ze co chcem a zacal byt ku mne velmi arogantny a agresivny tak som mi povedala ze uz idem spat a on ze dobre vypadni a zrusil ma. Dost ma to ranilo. Ale to najhorsie len prislo. Na druhy den som si pozerala ten klub v ktorom bol. (Samozrejme ze sa rano priznal ze kde bol) a tam boli fotky s toho vecera. A hned medzi prvymi bola fotka s nim a nejakou zenskou. A vyzeralo to ze sa idu bozkavat. Neskor tam bolo pridane video na ktorom tiez boli. A aj na tom videu to nevyzeralo inak. Hrozne sme sa kvôli tomu pohadali a samozrejme ze tvrdil ze ma nepodviedol a ze mu mam verit ale ako mozem. A ja uz ani neviem co robit. Odprosil ma tak som mu dala este sancu. Ale boli ma to. A nedokazem nato prestat mysliet. Stale sa ta myslienka vracia a mna to nic co mam robit?

sportovec1

Takto ti napisem.Ty sa trapis a on pije,klame,zavadza,ponizuje atd. Je zrejme alkoholik, ked stale chodi popijat a nevie prestat.Clovek ktory naozaj lubi, urobi vsetko pre dobro druheho.Tu to ako vidis neplati. Stale klame ze prestane a nic.Je to len zacarovany kruh. Ty sa viac netrap, neni vhodny pre teba.Je to sice tazke, ale musis ho nechat.Nezasluzis si aby ta niekto takto skaredo podvadzal, nadaval atd.Predstav si ze tento clovek bude raz otec tvojich deti, chces aby deti pocuvali nadavky a och ptec opity doma vystrajal?

diabetikovycuk

Vieš prečo?!Lebo ženy zaojíma po väčšine dany typ mužov, čím viac je frajírek tým viac upúta pozornosť okolia.Až časom človek pochopi že nie každé zlato sa bliští.

secretXTC

Na otázku v názve témy ti neodpoviem ale poradím ti najlepšie ako viem.
Si mladé dievča, máš celý život pred sebou a ty ho chceš prežiť s takým človekom? Neospúšťaj mu! Opusti ho! Asi je to tvôj prvý (vážny) vzťah preto sa ho tak držíš. Čím skôr to skončíš tým lepšie to pre teba bude. Viem, že sa to zle počúva ale musíš to spraviť. Ak máš rada samú seba, neubližuj si takto. Si milujúce a verné dievča, nájde si ťa niekto lepší, niekto kto si ťa bude vážiť, znesie ti aj modré z neba...